Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin 30. Yaş Gününde Tavsiyeler Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, 30. yaşına özel dikkat çeken bir makale yayınladı.

Vitalik Buterin 31 Ocak günü 30 yaşına girdi. Bunun anısına şimdiye kadar edindiği deneyimlerden yola çıkan ve genel olarak sektöre bakışını yansıtan bir makale yayınlan Buterin, önemli birkaç noktaya odaklandı.

Kendisinin kripto para sek türündeki en önemli karakterlerden biri olduğunu kabul eden Buterin, son 10 yılda hayatında çok önemli şeylerin değiştiğini ve adeta farklı bir insana evrildiğini kaydetti.

Öte yandan kripto para sektöründeki her türlü projede kendisinden çok daha genç insanların liderlik rollerini üstlendiğini belirten Buterin, yeni insanların bayrağı taşıyarak çok daha ileriye götürebileceğini hatırlattı.

Bazı medyatik olaylara da değinen Vitalik Buterin, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile buluştuğunu ve ardından bundan pişmanlık duyduğunu yazdı.

Bununla birlikte geçtiğimiz yıllarda yaşanan iflaslarla birlikte Do Kwon, Shu Zhu, Sam Bankman Fried gibi karakterlerin kripto para piyasasından silindiğini hatırlatarak kendisi gibi geriye kalanların bu mistik rol konusunda daha dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin 30. Yaş Gününde Tavsiyeler Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!