Kripto Para Yatırımcıları Sosyal Medyada Hangi Konuda Konuşmaya Başladı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında son dönemlerde enflasyon, Bitcoin ETF, ve gerçek dünya varlıklaır (RWA) gibi başlıklar yatırımcıların ilgisini çekiyor.

On-chain analiz platformu Santiment kripto para yatırımcılarının ilgi odağında yer alan başlıkları paylaştı. Özellikle orta vadeli ilgi odaklarını analiz eden Santiment, yapay zeka, Bitcoin ETF, gerçek dünya varlıkları (RWA), Binance olayı, Curve (CRV) olayı, boğa piyasası, ayı piyasası ve enflasyon gibi başlıkların öne çıktığını belirtti.

Kullanıcıların sosyal medya üzerinden etkileşimlerini ve paylaşımlarını baz alan bu araştırma, piyasadaki nabzın nerede arttığını ortaya koyarken yatırımları şekillendiren olay olay örgüsünü de gözler önüne serdi.

Santiment paylaştığı araştırmaya ek olarak yaptığı açıklamada, özellikle enflasyon ve gerçek dünya varlıklarına ilişkin konuların yılbaşından bu yana yüksek bir ilgi gördüğüne yer verildi:

Enflasyon ve Curve konuları yükseliş işaretleri verirken, enflasyon ve gerçek dünya varlıkları yılbaşından bu yana çok daha yüksek bir şekilde tartışılmaya devam ediyor. Şubat ayının başında bu 4’ün sosyal hacimde nasıl dalgalandığını ve piyasa değerlerini nasıl etkilediğini izleyin.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Yatırımcıları Sosyal Medyada Hangi Konuda Konuşmaya Başladı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!