F2Pool Kurucusu Bin Doların Adım Adım Nasıl Yüz Milyon Dolar Yapılacağını Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para şirketleri Cobo ve F2pool’un kurucusu Shenyu, bin doların nasıl yüz milyon dolar yapılabileceğini anlattı.

Shenyu dikkat çeken yatırım stratejisini takipçileriyle paylaştı. Bin dolardan yüz milyon dolara giden yolu anlatan deneyimli isim, dört önemli aşamaya odaklandı.

İlk olarak bin doları 100 bin dolar yapma yolunda, daha çok zaman harcanarak kişi kendine yatırım yapması ve sık sık aksiyon alması gerektiğini belirten Shenyu, özellikle DeFi ve NFT airdroplarının bu aşamanın tamamlanmasında önemli rol üstlenebileceğini vurguladı:

Temel DeFi projelerinin airdroplarına ve popüler NFT projelerinin ön satışlarına katılın. Bu aşamada bilgi toplamak, analiz etmek, araştırmak ve potansiyel projeleri değerlendirmek için çok zaman harcamak gerekir. Yürütme güçlü olmalı ve airdrop avı için azim gereklidir.

100 bin doların aşılması durumun yatırımcıların daha dikkatli olması gerektiğini belirterek kesinlik bu noktadan sonra kaldıraçlı işlemden uzak durulması gerektiğini vurguladı. Shenyu, 100 bin dolardan 1 milyon dolara giden yolda yatırımcıların 10x potansiyeli taşıyan projeleri araştırarak keşfetmesi gerektiğine işaret etti:

Bu aşamada vadeli işlemlerden kaçının. Yeni halka açık zincirlerde ve L2’de, zaman makinesi kuralına göre potansiyel projeler bulun ve düşük fiyatlardan token satın alın; kendi 10x coin’inizi bulun.

Üçüncü aşamada 1 milyon dolardan 10 milyon dolara giden yolda, yatırımcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi bir amiral gemisi bulması gerektiğini ifade eden kurucu, sermaye kullanımını artırmak için düşük kaldıraçlı DeFi lending (borç verme) platformlarından faydalanabileceğini vurguladı

Özellikle bu aşamada arbitrajın da ciddi oranda kar bırakacağını hatırlatırken short (kısa) yönlü pozisyondan uzak durulması gerektiğinin altını çizdi:

Temel coin’inizi seçin: Bitcoin veya Ethereum. Bu noktada derinlemesine araştırma yapın; uygun şekilde alım satım yapın, short işlem almayın, short işlem almayın! Sermaye kullanımını artırmak için düşük kaldıraçlı DeFi borç verme protokollerini esnek bir şekilde kullanın. Dydx gibi platformlar token ödülleri alırken alım satım yapmak için kullanılabilir. Daha fazla gözlemleyin, daha fazla arbitraj yapın, token temelli büyümenin peşinden gidin; istikrarlı nakit akışı elde etmek, istikrarlı bir zihniyet sürdürmek, sakince yüzleşmek için arbitraj, stake etme vb. yoluyla hareket edin. Her kuruşun peşine düşmeyin.

Son aşamada 10 milyon dolardan 100 milyon dolara giden yolda, düşük riskli istikrarlı değer kazanmanın ve büyük tuzaklara düşmeden iyi nakit akışının peşinden gitmenin önemli olacağını kaydetti. Bu noktadan sonra kişisel ve ruhsal gelişim gibi daha önemli kavramları geliştirerek temkinli bir şekilde ilerlemek gerekeceğini yazdı:

Kaldıraçlı işlemlerden uzak durulması gerektiğine yönelik uyarısını bu aşama için de yineleyen Shenyu, kapanışı şu cümlelerle yaptı:

Varlıklar 10 milyon doları aştığında, ailenizin hayatını iyileştirin, daha fazla okuyun, daha fazla egzersiz yapın, kişisel algınızı ve çevrenizi değiştirin. Temel varlıkları elinizde tutun, düşük riskli istikrarlı değer kazanma ve büyük tuzaklara düşmeden iyi nakit akışı peşinde koşun. Kaldıraçlı işlemden kaçının ve tuzaklardan kaçınmak için dikkatli olun. Boş pozisyonlardan kaçınmak için belirli miktarda coin bazlı varlık bulundurun. İstikrarlı nakit akışı elde etmek için belirli miktarda stablecoin bulundurun. Aynı zamanda, hayattaki acil durumlarla başa çıkın ve çöküşler sırasında dip satın almak için mermileriniz de bulunsun.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
F2Pool Kurucusu Bin Doların Adım Adım Nasıl Yüz Milyon Dolar Yapılacağını Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!