Binance Destekli Altcoin’in Kurucusu Büyümelerinin Arkasındaki Nedenleri Anlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce Binance’de listelenen Manta Network, üçüncü en büyük Katman 2 (L2) blokzinciri konumuna ulaştı.

Manta Network, Coinbase’in Base ağını geçişinin ardından sadece 5 ay sonra üçüncü en büyük katman 2 projesi unvanını elde etti. Konu hakkında açıklamada bulunan Manta Network kurucu ortağı Kenny Li, bu yükseliş arkasındaki nedenlere odaklandı.

Kenny Li kısa sürede elde edilen bu denli önemli bir başarının ardında iki önemli sebebin yattığını belirtti. Bunlardan ilki olarak Manta tarafından başlatılan ve stake getirisine odaklanan Yeni Paradigma (New Paradigm) kampanyası olduğunu belirten Li, bu sayede birkaç hafta önce dördüncü sıraya yükseldiklerini vurguladı.

Ardından gelen ve en az ilk kadar önem taşıyan ikinci hamlenin ise MANTA token lansmanı olduğunı belirten kurucu ortak, bu adımın kendi ana ağları üzerindeki likiditeyi canlandırdığını ve amiral gemisindeki hacim sayesinde ilk üçe konumlandıklarını öne çıkardı.

Optimism’in OP Stack teknolojisini kullanılarak inşa edilen Manta Pacific akıllı sözleşmelerinde halihazırda 1,7 milyar dolarlık toplam kilitli varlık (TVL) bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen MANTA, yazım esnasında 3,67 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin’in Kurucusu Büyümelerinin Arkasındaki Nedenleri Anlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!