Peter Brandt Bitcoin Grafiğinde “Uyumsuzluğa” Dikkat Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’de (BTC) RSI uyumsuzluğuna dikkat çekti. 

Başarılı tahminleriyle öne çıkan deneyimli isim Peter Brandt Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in günlük grafiğindeki göreceli gün endeksi (RSI) uyumsuzluğuna dikkat çekti.

Brandt yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Ben indikatör adamı değilim. Fiyatın kendisi için konuşmasına izin veriyorum. Birisi bu günlük grafiği dikkatime sundu – RSI’lardan sapma ile Bitcoin’de daha yüksek zirveler serisi. Bunun bir anlamı var mı?

Normal şartlarda fiyat yeni yüksek tepeler yaparken RSI’ın daha düşük tepeler yapıyor olması negatif bir uyumsuzluğu temsil eder. Genellikle bu tarz yapılarda analistler, fiyatta düşüş beklentisine girmektedir.

Peter Brandt’ın yaptığı paylaşım ile fiyatın bir düşüş dönemine gireceğini söylemeye çalıştığı düşünülüyor. Analistin beklentileri nispeten gerçekleşirken fiyat bu paylaşımın ardından 40.200 dolar bandına kadar geriledi.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 41.555 dolardan işlem görüyor.

Peter Brandt Bitcoin Grafiğinde “Uyumsuzluğa” Dikkat Çekti! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Bitcoin Grafiğinde “Uyumsuzluğa” Dikkat Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!