Ethereum Balinası Düşüşte Coinbase’den Alım Yapmak İçin Yıllar Sonra Aktifleşti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) balinası, geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşlerde alım yapmak için 2 yıl sonra yeniden aktifleşti. 

On-chain analitik platformu Spot On Chain 19 Ocak tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, büyük bir Ethereum balinası yaşanan düşüşte alım yapabilmek için iki yıllık hareketsizliğini bozdu.

0xc47 cüzdan adresine sahip balina, dün gün içerisinde Coinbase’den 13,76 milyon dolar değerinde 5.580 Ethereum alımı yaptı. Söz konusu balina 8 Eylül 2020’ye kadar yaptığı alımlarda yaklaşık %43 karda bulunuyordu. Balinanın karı yaklaşık 31,1 milyon dolar olarak tahmin ediliyor.

Balinanın karda olmasına rağmen alımlarını sürdürmesi fiyatta yükselişin devam edeceğini düşündüğünü akıllara getirdi.

CoinGecko verilerine göre Ethereum 18 Ocak Perşembe günü işlem gördüğü 2.550 dolar seviyelerinden %5’i aşkın düşüşle dün 2.420 dolara kadar geri çekildi. Daha sonra Ethereum fiyatı bir miktar toparlanma gösterirken yazım esnasında 2.458 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Balinası Düşüşte Coinbase’den Alım Yapmak İçin Yıllar Sonra Aktifleşti! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Balinası Düşüşte Coinbase’den Alım Yapmak İçin Yıllar Sonra Aktifleşti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!