Milyar Dolar Toplayan Ethereum Projesi Resmen Başlıyor: Airdrop Bilgisi Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT platformu Blur’un kurucusu tarafından başlatılan layer 2 blockchain projesi Blast, resmen test ağına geçiş yaptı.

Bir süredir merakla beklenen Blast, test ağını piyasaya sürdü. Projenin resmi X hesabından yapılan paylaşımda, test ağına paralel olarak geliştiricileri teşvik etmek için Blast BIG BANG isimli bir yarışmanın başlatıldığına yer verildi.

Geliştiricileri Blast üzerinde merkeziyetsiz platformlar üretmeye teşvik eden bu yarışma, beraberinde büyük airdrop ödülleriyle gelecek. Açıklamanın detaylarına göre Blast airdrop’unun %50’si geliştiricilere, diğer %50’si ise Blast staking kullanıcılarına tahsis edilecek.

İlk günden bu yana büyük ilgi toplayan ve henüz test ağı bile ortada yokken 1 milyar dolardan fazla toplam kilitli varlık (TVL) değerine ulaşmaya başaran proje, ekibin açıklamasına göre 1,36 milyar dolarlık TVL’yi de aşamayı başardı.

Geliştiricilerin söz konusu yarışmaya katılabilmesi için Blast tarafından paylaşılan resmi link 16 Şubat’tan önce kayıt olmaları ve projelerini teslim etmeleri gerekecek. Blast tarafından belirlenen Jüri, 20 Şubat tarihinde kazananları açıklayacak. Kazananlar, airdrop ödüllerinin yanı sıra, şubat sonu gerçekleşmesi beklenen ana ağ (mainnet) lansmanı sırasında 100 binden fazla kullanıcıya sunularak geniş bir kitle yakalama şansına erişecekler.

Halihazırda NFT platformu Blur üzerinde yerel token BLUR’u stake eden kullanıcılar, mayıs ayında gerçekleşecek airdrop etkinliğinde Blast tarafından ödüllendirilecekler.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolar Toplayan Ethereum Projesi Resmen Başlıyor: Airdrop Bilgisi Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!