Bu Analize Göre Bitcoin’in Gece Yarısındaki Hareketleri, Bir Uyarı İşareti Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

QCP Capital analistlerine göre Bitcoin’in dün geceki hareketliliği, ETF’nin onaylanması halinde yaşanacakların habercisi olabilir.

Bitcoin fiyatı, gece yarısında SEC’nin X hesabından spot ETF’lerin onaylandığıyla ilgili sahte bir paylaşım yapıldıktan sonra 48 bin dolara kadar yaklaştı.

Paylaşımın sahte olduğu ve SEC’nin resmi hesabının ele geçirildiği dakikalar içerisinde öğrenildi. Bitcoin, bununla beraber tekrar 46 bin doların altına geriledi.

QCP Capital tarafından yapılan analizde, “Onay (kararına) verilen ilk tepkiler kısıtlıydı ve BTC, direnç bölgesini aşamadı. Biz bunu, onay kararının fiyata çoktan yansıdığı ve karar alındıktan sonra büyük bir ralli olmayabileceği yönünde bir uyarı işareti olarak görüyoruz.” dendi.

SEC’nin Ark 21Shares ETF’siyle ilgili bugün nihai bir karar vermesi bekleniyor. Analistler, ETF’lerin onaylanmasına muhtemel gözle bakıyor.

QCP Capital analizinde opsiyon hacimlerinin SEC kararı sonrasında düşebileceği, direnç noktasının 48 bin 500; destek noktasının ise 40 bin – 42 bin dolar olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Analize Göre Bitcoin’in Gece Yarısındaki Hareketleri, Bir Uyarı İşareti Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!