Bitcoin Hareketlerini Bilen Balina Yine Borsalara Yüz Milyonlarca USDT Enjekte Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anonim kurumsal balina, Tether hazinesinden USDT satın alarak borsalara fon sağlamaya devam ediyor.

On-chain analitik platformu Lookonchain 9 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımda, aylardır Tether hazinesinden USDT satın alarak borsalara enjekte eden balinanın yeni işlemine yer verdi.

“0x1dBb” cüzdanına sahip kurumsal balina, gün içerisinde 239 milyon dolar değerinde USDT satın alarak yine borsalara yatırdı. Kurumsal balinanın borsa hedefleri arasında bu kez Coinbase ve Kraken yer aldı.

Gizemli balina, son 3 ayda kripto para piyasasına tam 2,88 milyar dolar para sağladı. Söz konusu balinanın alım yaparak borsalara taşıdığı süreç boyunca Bitcoin fiyatında yükseliş yaşanması dikkat çeken noktalardan biri olurken gizemli cüzdanın kim olduğu bir sır olarak duruyor.

Balina ayrıca Bitcoin’de yaşanan düşüşler ve yükselişler öncesinde de yaptığı USDT aktarımlarıyla büyük dikkat toplamıştı.

Bugün onaylanması beklenen spot Bitcoin ETF öncesinde borsalara enjekte edilen bu miktar ile büyük alımlar yapılıyor olabileceği akıllara geldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Hareketlerini Bilen Balina Yine Borsalara Yüz Milyonlarca USDT Enjekte Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!