Popüler Analist Bitcoin İçin Değil Ethereum İçin 12 Bin Doları İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti Scott Melker, Ethereum (ETH) için heyecanlandıran bir fiyat tahmininde bulundu.

Kripto para piyasasını yakından takip eden ve analizlerinde genellikle haklı çıkan Scott Melker, Ethereum hakkında yaptığı son paylaşımla öne çıktı. Ethereum fiyatının 2025 yılında 12 bin dolar olacağını öngören deneyimli isim, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

2025 hedefin 12 bin dolar. Ancak Bitcoin için değil, Ethereum için.

Melker’in tahmini Ethereum’un güncen fiyatından yaklaşık 5 kat yükselmesini içeriyor. Kimi kripto para yatırımcılarına göre bu 1 yıllık süre için düşük bir ödül oranı olsa da, Ethereum ekosistemine yatırım yapmış kullanıcıların geneli için 12 bin dolarlık fiyat ciddi karlar anlamına gelebilir.

Ethereum’un The Merge güncellemesi sonrası arzında yaşanan düşüş fiyat için önemli bir katalizör oluşturuyor. Gelecek yıllar içerisinde Ethereum ağı kullanıldıkça bir arz şoklaması yaşanması beklenirken dev şirketlerin spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvuruları da ayrı bir yükseliş sinyali olarak yorumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,8 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.385 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Analist Bitcoin İçin Değil Ethereum İçin 12 Bin Doları İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!