Kripto Para Patronları Twitter Paylaşımları ile Bitcoin ETF Heyecanını Harladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm kripto para piyasası yakın zamanda açıklanması beklenen spot Bitcoin ETF kararına dikkat kesilmişken ihraççılardan umutları yeşerten açıklamalar geldi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’dan (SEC) önümüzdeki 8 gün içerisinde 14 adet spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu için onay, ret ya da erteleme kararı bekleniyor.

Tüm piyasa gelebilecek herhangi bir duyuruya göre işlem almayı ya da hareket etmeyi beklerken Invesco ile ortaklaşa spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ve Grayscale CEO’su Sonnenshein’dan ümit vadeden açıklamalar geldi.

Invesco Galaxy Bitcoin ETF’in sahibi Novogratz 1 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımda, “Mutlu yıllar! Büyük şeyler geliyor.” yazdı.

Öte yandan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonunun spot Bitcoin ETF’e dönüştürme talebinde bulunan şirketin CEO’su Sonnenshein yine Twitter’dan paylaştığı gönderide, Büyük bir iş haftası” notunu gönderdi.

ETF ihraççılarından gelen bu olumlu paylaşımlar yatırımcıları heyecanlandırırken umutların artmasına neden oldu.

Bitcoin fiyatı, halihazırda yakın zamanda onaylanacağına dair inançlar ile birlikte 45 bin dolar seviyesini aşmış durumda bulunuyor. CoinGecko verlerine göre Bitcoin, yazım esnasında 45.674 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Patronları Twitter Paylaşımları ile Bitcoin ETF Heyecanını Harladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!