Bitcoin 400 Bin Doları Gördü! Ralli Hazırlığındaki Bu Coinler De Hareketlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının Binance üzerindeki hatadan dolayı 400 bin dolar olarak görüntülenmesi piyasadaki ralli hazırlığındaki pimi çekilmiş coin’lerde hareket getirdi. 

Binance vadeli işlemlerindeki teknik sorunlar Bitcoin fiyatında büyük bir artışa neden oldu. BTC’nin fiyatı 29 Aralık 2023 günü 424 bin dolar gibi benzersiz bir değere yükseldi. Bu olay, önde gelen alım satım platformlarındaki teknik eksikliklerle bağlantılı olası tehlikeleri vurguladı.

Binance vadeli işlem platformundaki yatırımcılar, likidasyonların ve zararı durdur emirlerinin tetiklenmesine yol açan ani fiyat artışı karşısında şaşırdı. Ani ve öngörülemeyen dalgalanma, kripto para piyasasında dirençli risk yönetimi taktiklerinin gerekliliği üzerine tartışmalara yol açtı.

Bazıları bu tür olayların kripto dünyasında doğal tehlikeler olduğunu iddia ederken, diğerleri kullanıcıların çıkarlarını korumak için borsalardan daha fazla açıklık ve sorumluluk konusunda ısrar etti. Tüm bunlar olurken bazı coin’lerde de hareketlenmeler başladı. Aşağıda ralli hazırlığındaki coin’leri sıraladık.

Sponge Token V2 (SPONGEV2) – 2024 Yılına Büyük İlgiyle Giren Meme Coin

Listemizin ilk sırasında, ayı piyasası sırasında muazzam bir başarı elde ederek önemli etkisini gösteren, Sponge tokenin yeni versiyonu yer alıyor. Hatırlanacağı üzere SPONGE zorlu koşullara rağmen genişleme için gerçek beklentiler gösteren eğlenceli bir girişime katılmaya istekli olan geniş bir topluluğu başarıyla cezbetmişti. Bu önemli başarı göz önüne alındığında, Sponge Token V2 selefini aşmak amacıyla geliştirildi.

Bu kripto yeni bir aşamaya giriyor ve değerli bir özellik olan stake etme özelliğinin getirilmesi nedeniyle önemli bir canlanmaya işaret ediyor. Özellikle, stake-to-bridge özelliğinin eklenmesi, SPONGE sahiplerinin yeni kripto para birimiyle ilişkili avantajları tam olarak deneyimlemelerini sağlıyor. Bu, çok sayıda yatırımcı tarafından hevesle benimsenmesi beklenen bir Oyna-Kazan (P2E) yardımcı programının varlığı nedeniyle özellikle önemli.

Sponge Token V2 satın alımı şu an yapılmıyor. Mevcut SPONGE tokenler stake ediliyor. Proje, adil ve eşit bir dağıtım sağlamak için titizlikle tasarlanmış bir tahsis süreci ile toplam 150 milyar token sunmayı hedefliyor.

Bunların yüzde 43,09’u stake ödülleri için, yüzde 26,93’ü SPONGE’u köprülemek için, yüzde 10’u da CEX likiditesini artırmak için tahsis edildi.

Kalan jetonlar pazarlama girişimleri, oyun geliştirme ve kazanmaya yönelik oyun teşvikleri arasında dağıtılacak.

Meme Kombat (MK) – Meme Topluluğunu Büyüleyen Proje

Meme Kombat (MK), eşsiz bir oyun deneyimi sağlamak için büyüyen yapay zeka alanını blok zinciri teknolojisiyle birleştiren cazip bir girişim. Bu gelişmiş platformda kullanıcılar hem diğer oyunculara hem de oyun içindeki engellere karşı rekabet ederek büyüleyici çatışmalara katılabiliyorlar. Şu ana kadar 5,6 milyon dolardan fazla fon toplanan ön satış etkinliğinde Meme Kombat token satın almak isteyenler 0,268 dolardan tokeni elde edebiliyor.

Katılımcılar, farklı tanınmış meme coin’leri sembolize eden karakterlerle savaşların sonuçlarına bahis oynayarak tokenleri kullanabiliyorlar. Kripto para sektöründeki stake-to-earn konsepti, yatırımcıların piyasadaki dalgalanmalardan bağımsız olarak kazanç elde etmelerini sağladığı için giderek popülerlik kazanmıştı. Meme Kombat da bu özelliği içeriyor.

Yaratıcılarının kimliklerini takma adların arkasına gizleyen birçok kripto projesinin aksine, Meme Kombat kurucusunun adını açıkça ortaya koyuyor. Proje, LinkedIn profili aracılığıyla kolayca ulaşılabilen Matt Whiteman’ın katılımı nedeniyle ek bir meşruiyet düzeyi kazanıyor. Şeffaflık, üyelerinin açık ve kapsamlı bir listesi ile tüm ekibi kapsıyor. Bu şeffaflık, geçmişte çok sayıda meme coin projesini trajik bir şekilde etkileyen sorunlar olan olası rug-pull veya dolandırıcılıkla ilgili endişeleri ortadan kaldırmak için çok önemli.

Meme Kombat, kendine özgü bir token tedarik mekanizması uygulayarak kendisini diğerlerinden ayırıyor. Öte yandan piyasaya milyarlarca hatta trilyonlarca token süren çok sayıda meme coin’in aksine, Meme Kombat yalnızca 12 milyon token ile sınırlı bir arza ve 10 milyon dolarlık sabit bir maksimum limite sahip olmayı seçti.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bulut Madenciliği İçin En İyi Kripto Para

Bitcoin’in son çıkışlarıyla birçok analist, Bitcoin yarılanmasından önce önce 100 bin dolara kolayca ulaşabileceğine inanıyor, bu nedenle çoğu yatırımcı bir an önce Bitcoin’e sahip olmak istiyor. Büyük bir yenilik olan bulut madenciliği, kişisel donanıma yatırım yapmaya sorunsuz bir alternatif sunuyor. Merkezi güç merkezlerinden madencilik yeteneklerinin bir kısmının kiralanmasını sağlayarak erişilebilirlik ve istikrarlı getiri güvencesi sağlıyor. Bu yüzden de Bitcoin Minetrix token satın alanların sayısı son günlerde hızla artıyor.

Bu çığır açan platform, merkezsizcilik ve şeffaflık ilkelerini korurken bireylerin Bitcoin madenciliğine katılmasını sağlıyor. Bitcoin Minetrix’i farklı kılan şey, tokenleştirme yoluyla, kripto dünyasının inceliklerine aşina olmayanlara bile hitap eden, hem güvenliği hem de kullanıcı dostu olmayı ön planda tutan bir sistem. Bitcoin Minetrix, üçüncü taraf bulut madenciliği dolandırıcılıklarıyla ilişkili riskleri ortadan kaldırarak önemli bir endişeyi gideriyor.

Bitcoin Minetrix, bu tür risklerin kurbanı olmak yerine, BTCMTX token sahiplerini güçlendirerek madencilik çabaları üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlıyor. Süreç basit: BTCMTX tokenleri stake etmek ve Bitcoin (BTC) madenciliği faaliyetlerinde kullanılmak üzere bulut madenciliği kredilerini biriktirmek.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 400 Bin Doları Gördü! Ralli Hazırlığındaki Bu Coinler De Hareketlendi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!