Blockchair Geliştiricisi Bu Altcoin’e Övgü Yağdırdı: Binance En İyi Reklam!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizlilik odaklı kripto para projesi Monero’nun (XMR) Binance’den her an delist edilebilecek projeler arasına girmesi “en iyi reklam kampanyası” olarak yorumlandı.

Uzun süredir düzenleyici baskılarla karşı karşıya bulunan Monero, bu sefer de kripto para borsası Binance’in kara listesine eklendi. Binance Monero örneği vererek “her an delist olabilecek projeler” başlığını atarken kripto para analisti Nikita Zhavoronkov, bunun Monero için yapılabilecek en iyi reklam kampanyası olduğunu belirtti:

Akla gelebilecek en iyi Monero reklamı. Blok zincirleri ya şeffaf olmalı ya da tamamen özel olmalı, ortası yoktur.

Monero geçtiğimiz dönemde ABD Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisi’nin (OFAC) yaptırım hedeflerinin arasında yer almıştı. Gizlilik sağladığı ve kara para aklamaya çalışan suçluların işini kolaylaştırdığı için düzenleyici kurumların hedefinden kaçamayan Monero son olarak popüler kripto para borsası OKX tarafından deslit edilmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,8 yükseliş sergileyen XMR, yazım esnasında 171 dolardan işlem görüyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Blockchair Geliştiricisi Bu Altcoin’e Övgü Yağdırdı: Binance En İyi Reklam!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!