Kripto Para Borsasına Açılan Kara Para Aklama Soruşturması Kapandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto kredi platformu Nexo’nun Bulgaristan’daki kara para aklama soruşturması delil eksikliği nedeniyle sonlandırıldı.

Yerel haber kaynaklarının bildirdiği üzere Bulgaristan Savcılığı, kara para aklama suçu işlediği iddiasıyla kripto kredi kuruluşu Nexo hakkında yürüttüğü soruşturmayı, suç işlendiğine dair herhangi bir kanıt bulunamadığı için sona erdirdi.

Bulgar yetkililer 2023 yılının Ocak ayında Nexo’nun “suç faaliyetlerini etkisiz hale getirmek” için bir soruşturma başlatmış ve soruşturma kapsamında firmanın Bulgaristan’daki ofisine baskın düzenlenmişti.

Nexo kurucu ortağı Antoni Trechev CoinDesk’e e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, Nexo’ya karşı yürütülen bu baskıların siyasi olduğunu söyledi:

Bulgaristan Savcılığı tarafından Nexo ve yöneticilerine karşı yapılan tüm suçlamaların düşürülmesi ve herhangi bir suçun bulunmadığının teyit edilmesi, Nexo’ya yönelik tüm saldırının siyasi olduğunu ve en başta gerçekleşmemesi gerektiğini kesin bir şekilde göstermektedir. Bu aynı zamanda isimlerimizi temize çıkarma konusunda uzun bir yol kat ediyor ve kriptodaki tüm iyi aktörler için bir haklı çıkarma olacaktır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsasına Açılan Kara Para Aklama Soruşturması Kapandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!