Solana Satıp Ethereum Alan Arthur Hayes Önceki İşlemlerinde Başarılı Mıydı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para alım-satımlarıyla dikkat çeken eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes’in son işlemleri ve mevcut kar zarar durumu dikkat çekti.

Arthur Hayes kısa süre önce yaptığı bir paylaşımda, elindeki Solana (SOL) varlıklarını sattığını ve yerine Ethereum (ETH) aldığını açıklamıştı. Geçtiğimiz haftalarda SOL henüz 60 dolar seviyesindeyken 100 dolar tahmini yapan ve tahmininde haklı çıkan Hayes, Ethereum için 5 bin doları işaret etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain son olarak elindeki Solana varlıklarını sattığını ve Ethereum aldığını açıklayan Arthur Hayes’in geçmiş alım-satımlarındaki başarı ve kayıplarını inceledi.

Hayes’in Solana özelindeki alım satım çizelgesi gayet başarılı olsa da geçmiş alım satımlarında aynı performansı sergileyememişti. Buna karşılık Hayes’in şimdiye kadar Ethereum özelinde yaptığı boğa ve ayı yönlü tahminleri %60’dan biraz fazla oranda doğru çıktı.

Hayes 2023 Şubat ayında daha fazla kripto para yatırımı yapmak için nakit topladığını ve yüklü miktarda Bitcoin alacağını söylemişti. Bitcoin fiyatı Hayes’in şubat ayındaki açıklamalarından bu yana %90’dan fazla yükseldi.

Hayes’in en kötü alım satımlarından bir tanesi ise LooksRare (LOOKS) özelinde oldu. Hayes geçtiğimiz yıl FTX ve Uniswap üzerinden 0,29 dolar maliyetle 4,5 milyon dolar değerinde 15,5 milyon LOOKS almıştı. Bu varlıkların hepsini kısa süre önce 0,090 dolardan satarak yaklaşık 2,87 milyon dolar zarar etti.

Öte yandan Hayes Gmx (GMX) ve Pendle (PENDLE) yatırımından büyük kazandı. Hayes 1 Eylül ile 21 Aralık tarihleri arasında Binance’den 1,03 dolar maliyetle 720 bin dolar değerinde 700 bin PENDLE almıştı. Buna ek olarak 3 Mart 2022’den bu yana 29,74 dolar maliyetle 6,5 milyon dolar değerinde 218.337 GMX satın almıştı. Bu iki yatırımından toplamda 3,12 milyon dolar kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Satıp Ethereum Alan Arthur Hayes Önceki İşlemlerinde Başarılı Mıydı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!