Dev Borsa 2024 Yılında Bitcoin ve Ethereum Yükselişinin Sürmesini Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, kripto para piyasasına yönelik 2024 analizini paylaştı.

Crypto.com kripto para piyasası için 2024 beklentilerini paylaştı. Tüm makroekonomik aksaklıklara rağmen 2023 yılının kripto para piyasası için yükselişlerle dolu olduğunu belirten Crypto.com raporu, 2024 için daha olumlu sinyallere yer verdi.

Raporda 2024 yılı içerisinde kripto para sektörüne yönelik benimsemenin artacağı ve küresel çapta kripto para sahibi olan insan sayısının 900 milyona kadar yükselebileceği vurgulandı:

Piyasa koşullarına bağlı olarak, küresel kripto sahiplerinin sayısının 2024 yılında 700 – 900 milyona ulaşmasını bekliyoruz.

Borsa tarafından sunulan raporda 2024 yılının en önemli olaylarından biri olarak Bitcoin yarılanması (halving) gösterildi. Madencilerine verilen ödülün azalacağını ve arz konusunda yeni bir kıtlık dalgasının yaşanabileceğini belirten rapor, bu durumun yükseliş baskısı yaratabileceğini savundu.

Rapor ayrıca spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması durumunda piyasaya daha fazla kurumsal yatırımcının gireceğini ve benimsenmenin çığ gibi büyüyerek artabileceğini öne çıkardı. Bu durumun gerçek dünya varlıklarını ve geniş çaplı blokzinciri etkileşimini beraberinde getirebileceği belirtildi.

Öte yandan Ethereum Dencun yükseltmesinin de 2024’de önemli bir yer edineceğini belirtilirken bu durumun Ethereum ağını daha hızlı, ölçeklenebilir ve kullanışlı yapacağı ifade edildi. Raporda Ethereum’daki bu gelişim sürecinin fiyata olumlu yansıyabileceği öngörüldü.

Ayrıca BlackRock gibi büyük şirketlerin spot Ethereum ETF’i için de başvuruda bulunduğu hatırlatılırken olası bir onayın Ethereum fiyatı için can suyu işlevi görebileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Borsa 2024 Yılında Bitcoin ve Ethereum Yükselişinin Sürmesini Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!