Ripple Başkanı XRP ve Diğer Kripto Paralara İlişkin 2024 Tahminlerini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) Başkanı Monica Long, kripto para piyasası için dikkat çeken 2024 tahminlerini paylaştı.

Ripple Başkanı Monica Long, her yıl sonunda yaptığı gibi bu sefer de gelecek yıla ilişkin tahminlerini paylaştı. Gelecek yıl için en önemli başlıkların kurumsal yatırımcı ortaklıkları ve blokzinciri ile gerçek dünya entegrasyonunun olacağını belirten Long, bunu yaparken daima kullanıcı çıkarlarını önde tutmak gerektiğini ifade etti.

Bu yıl Fidelity, BlackRock, PayPal ve Visa gibi daha birçok geleneksel finans aktörünün kripto para sektörüne doğru bir adım attığını vurgularken bu kurumlarla uzun soluklu bir ortaklık sağlanıp aracıların ortadan kaldırılabileceğini söyledi:

2024’te uyumluluk bilincine sahip olmak yeterli değil; müşterilerimizi ve kullanıcılarımızı güvende tutmak ve sektördeki bazı büyük gerilemelerin ardından kaybettiğimiz güveni geri kazanmak için sektörün uyumluluğa öncelik vermesi gerekiyor. Sektörün merkeziyetsiz bir ortamda uyumluluk araçları oluşturması gerekiyor. Bu, blockchaindeki yeniliğin bir sonraki sınırıdır. 2024’teki en büyük atılım, merkeziyetsiz finansta uyumluluğa öncülük etmek olacak.

Öte yandan merkeziyetsiz finans ve geleneksel finans arasında köprü inşa etmenin önemine değinen Ripple başkanı, bu doğrultuda atılacak adımların sektörü üst bir noktaya taşıyabileceğini kaydetti.

Kripto paraların ana akım olarak tanınması için gerekli noktaya varıldığını belirten Monica Long, buna karşılık gerçek dünya entegrasyonunun yeterli seviyeye gelemediğini öne sürdü. Şirketlerin ve bireylerin kripto para işlerinden memnun olduklarını fakat bu denli kompleks bir yapı hakkında çok kafa yormak istemediklerini savundu.

Bu noktada daha fazla kurumsal entegrasyon ve müşteri memnuniyetinin kripto para sektörü için olumlu bir kırılma yaratabileceğini öngördü:

Kripto paraların ana akım olarak tanınması için kritik bir noktaya ulaştık ancak gerçek dünyadaki hizmetlere yönelik kurumsal benimsemenin başladığı kırılma anına henüz ulaşamadık. Uyumluluk çalışmalarına devam ederken bu 2024’de gerçekleşebilir.

Ripple’ın Baş Hukuk Sorumlusu Stu Alderoty kısa süre önce yaptığı benzer bir tahminde, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile aralarındaki davanın gelecek yıl sona ereceğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Başkanı XRP ve Diğer Kripto Paralara İlişkin 2024 Tahminlerini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!