Dev Finans Şirketi RWA Tokenlarını İki Altcoin’den Sonra Solana’ya Getiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokenize edilmiş gerçek dünya varlıkları hizmeti sunan Ondo Finance, iki önemli ürününü Solana (SOL) ağına entegre etti.

Ondo Finance bünyesindeki en önemli 2 farklı tokenize edilmiş gerçek dünya varlığını (RWA) Solana tabanlı Raydium (RAY), Orca (ORCA) ve Jupiter Exchange üzerinde kullanıma sundu.

Sunulan iki hizmetten biri stablecoin alternatif olarak faaliyet gösteren ve ABD Hazine tahvilleri ve banka vadesiz mevduatları tarafından desteklenen USDY oldu. Ağa entegre edilen diğer hizmet ise BlackRock’un kısa vadeli hazine tahvili ETF’sinin tokenize edilmiş hali OUSG olarak kayıtlara geçti.

Şirket tarafından 19 Aralık Salı günü yaptığı açıklamada, bu adımın Solana ekosisteminin hızlı ve ucuz yapısından faydalanarak kullanıcılara daha iyi bir merkeziyetsiz finans (DeFi) deneyimi sunmak için atıldığına yer verildi. Ondo Finance kurucusu söz konusu entegrasyon hakkında şunları söyledi:

Solana’nın DeFi ekosistemi, yenilikçi ölçeklendirmesi ve düşük işlem maliyetleri sayesinde büyük bir esneklik ve büyüme potansiyeli göstermiştir. Ondo’nun tekliflerini Solana ile entegre etmek yalnızca stratejik büyümemizle uyumlu olmakla kalmıyor, aynı zamanda tokenize edilmiş ABD Hazinelerinden yararlanan yeni merkeziyetsiz finans uygulamalarının önünü açarak çok çeşitli geliştirici ve kullanıcılara fayda sağlıyor.

Ondo’nun bu tokenize tahvil hizmetleri daha önce sadece Ethereum katman 2 (L2) ağı Mantle’da (MNT) ve OUSG ise Polygon (MATIC) üzerinde kullanılabiliyordu.

Kısa süre önce Piyasadaki en büyük stablecoinlerden biri olan USD Coin’in (USDC) ihraççısı Circle, Solana üzerinde Euro yeni bir stablecoin başlattığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Finans Şirketi RWA Tokenlarını İki Altcoin’den Sonra Solana’ya Getiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!