FIFA ile Polygon Ağında Ortak NFT Çıkaran Projeden Airdrop Duyurusu Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 şirketi Modex, FIFA+ Collect Club iş birliği çerçevesinde VIP üyelik kartı sahiplerine airdrop duyurusu yaptı.

Modex 19 Aralık tarihinde resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, yeni projesi ve VIP kart sahiplerine yönelik ödüllerden bahsetti.

Bir önceki NFT satışının 3 saatte tükenmesi üzerine ikinci NFT satışına FIFA ile başlatan Modex, bunun da 39 dakikada tükendiğini ancak Opensea’den alınabileceğini belirtti. Opensea’den alınan verilere göre mevcut durumda koleksiyon ögeleri yaklaşık 100 dolar değerinde 128 MATIC taban fiyatı ile işlem görüyor.

Modex bu kapsamda bir dizi promosyon ve davet duyurusu yaptı. Konu olan ana etkinlik ise 26 Aralık’ta FIFA 2023 Dünya Kupası’na özel NFT koleksiyonundan bir airdrop olacak.

NFT sahibi olan VIP üyeler 26 Aralık itibarıyla turnuvanın önemli anları anısına bir airdrop kazanacak. Öte yandan iki promosyon ise FIFA 2026 Dünya Kupası ve FIFA 2025 Dünya Kulüpler Kupası için özel biletler verilecek.

Öte yandan bazı kullanıcılar Adidas’tan 900 dolar değerinde hediye alacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FIFA ile Polygon Ağında Ortak NFT Çıkaran Projeden Airdrop Duyurusu Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!