Ripple Avukatından Kripto Paralara Ve XRP’ye İlişkin 2024 Beklentisi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, kripto para sektöründe gelecek yıla dair beklentilerini paylaştı. Ünlü hukukçu, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden sürecinin kripto piyasası ve regülasyonlar üzerindeki potansiyel etkisine de ayrı bir parantez açtı.

Alderoty, Ripple’ın SEC ile devam eden davasında önümüzdeki sene net bir çözüm beklerken, Komisyon’un sektör üzerindeki olumsuz etkilerine de değindi.

“SEC, kripto sektörünü çeşitli soruşturma ve davalar açarak regüle etmeye çalışıyor. Hakimler, Komisyon’un aşırı müdahaleleri karşısında bir savunma hattı oluşturmaya devam edecektir.”

Ripple Baş Hukuk Sorumlusu, şirketinin SEC karşısında zafer kazanacağına olan inancını tekrar dile getirirken, Komisyon’un diğer kripto şirketlerini soruşturmaya devam edeceği beklentisini de paylaştı. Alderoty, günün sonunda SEC’in açtığı davaları teker teker kaybedeceğini öngördü.

Stuart Alderoty, kripto sektörünün SEC karşısında zaferler kazanacağına inanmasına rağmen, ABD’de kripto düzenlemelerinin yakın bir tarihte hayata geçmesini beklemiyor. Alderoty’ye göre, ABD Kongresi’nin kripto para yasalarına dair hemfikir olması mümkün olsa da, uygulama detaylarının anlaşılamaması nedeniyle diğer ülkeler bu konuda adım atarken Amerika’nın regülasyon konusunda geride kalacağı yorumunu yaptı.

Ripple yöneticisi, Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para düzenlemelerinin gelişmesi için daha fazla zaman gerektiğine inanıyor. Bu süre zarfında diğer ülkelerin kripto para regülasyonlarında ilerleme kaydetmesiyle birlikte, ABD’nin rekabet gücünü kaybetmemek adına daha hızlı hareket etmesi gerektiği düşüncesindedir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Avukatından Kripto Paralara Ve XRP’ye İlişkin 2024 Beklentisi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!