Milyar Dolarlık Şirket Ubisoft İlk Blockchain Oyunu İçin Bu Altcoin’i Seçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun devi Ubisoft, ilk blokzinciri temelli oyununu için kullanıma sunulacak NFT’lerin bu ay içerisinde mint edileceğini duyurdu.

Ubisoft, ilk orijinal blockchain oyunu “Champions Tactics” için NFT mint tarihini açıkladı. Warlords ismi verilen NFT koleksiyonunun bu ayın 18’inde satışa sunulacağı belirtildi.

NFT’ler blokzinciri tabanlı oyun geliştiricisi Oasys (OAS) aracılığıyla sunulacak ve Ethereum (ETH) ağında faaliyet gösterecek. NFT mint işlemi ilk olarak geçtiğimiz dönemde erken katılımcı olarak konumlanan ve “darklist” isimli ön satış listesinde yer alan kullanıcılara bedava olarak sunulacak. NFT’ler mint işleminin ardından OpenSea üzerinde alınıp satılabilecek.

Bu ücretsiz mint işlemi bittikten sonra NFT’ler genel satışa çıkacak. Toplam 9.999 Warlords NFT’si basılacak, bunların 8.000 tanesi ücretsiz olarak erken dönem katılımcılarına sunulacak. Kullanıcıların cüzdan başına maksimum 4 adet NFT mintleme hakkı olacak.

Öte yandan koleksiyona ait 1.000 NFT, Oasys topluluğuna verilecek ve 999 tanesi de Ubisoft tarafından gelecekteki pazarlama girişimleri ve eşantiyonlar için saklanacak.

Henüz blokzinciri tabanlı Champions Tactics’in oynanış şekli ve stratejisi hakkında pek bir detay açıklanmadı. Fakat açıklanan detaylara göre “Grimoria” dünyasında, savaşa aç savaş lordları tarafından yönetilen yedi farklı grup bulunacak. Her fraksiyonun kendine has bir görünümü olacak ve zombivari karakterler, şeytani karakterler ve ortaçağ şövalyeleri gibi klasmanlar yer alacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolarlık Şirket Ubisoft İlk Blockchain Oyunu İçin Bu Altcoin’i Seçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!