Coinbase’in Solana Tabanlı Meme Coin’i Listeleme Kararı Fiyatı Yüzde 50 Uçurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Solana (SOL) tabanlı meme coin Bonk’u (BONK) listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 13 Aralık tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, dün listelemek için yol haritasına eklediği Bonk’u platformuna ekleyecek.

Coinbase, likidite koşullarının sağlanması durumunda BONK-USD işlem çitinin TSİ bugün saat 20.00’de alım-satıma başlayacağını söyledi. Ayrıca BONK’un yalnızca Solana ağında destekleneceği belirtilirken bazı yargı bölgelerinde kısıtlı olabileceği vurgulandı.

Solana tabanlı meme coin BONK, gelen listeleme duyurusu ile birlikte kısa sürede %50’ye yakın değer kazandı. CoinGecko verilerine göre 0,00000967 dolar seviyelerinden hareketine başlayan  BONK, yazım esnasındaki fiyatı olan 0,00001477 dolara kadar hızlı bir yükseliş yaşadı.

Shiba Inu’dan (SHIB) ilham alınarak geliştirilen ve bir lideri olmadığı belirtilen Bonk, son bir ay içerisinde kazandığı değer ile en büyük 3. meme coin projesi olmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in Solana Tabanlı Meme Coin’i Listeleme Kararı Fiyatı Yüzde 50 Uçurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!