Bitcoin’in Hareketleri Önceki Döngülere Benziyor: Kripto Paralarda Yükseliş Sürebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu CryptoQuant Bitcoin’in son fiyatındaki son hareketlerin geçmişteki yükseliş trendlerine benzediğini söyledi.

CryptoQuant kısa süre önce paylaştığı bir analizde, Bitcoin’deki mevcut durumun geçmiş yükseliş trendleriyle örtüştüğünü öne çıkardı. Eğer tarih tekerrür edecekse Bitcoin’in yukarı yönlü hareketleri devam edebilir.

Önceki büyük yükseliş döngülerinde de benzer düzeltmelerin ve fiyat hareketlerinin görüldüğünü vurgulayan CryptoQuant analistleri 44.500 dolar bandından 40.300 dolar bandına olan geri çekilmenin de bunun parçası olabileceğini söyledi:

Geçmişteki yükseliş modeli hala devam ediyor ve eğer geçmiş model tekrarlanırsa, mevcut piyasanın açıkça yükseliş yolunda ilerlediğini varsayabiliriz.

Öte yandan deneyimli kripto para yatırımcısı ali_charts, balinaların Bitcoin fiyatını bilerek düşürüp ardından ucuzdan tekrardan aldığına dair bir iddia ortaya attı.

Yatırımcı on-chain verilerini işaret ederek son düşüşlerin ardından 1.000 BTC’den fazlasını tutan cüzdan sayısının kayda değer şekilde arttığını belirtti. Bu durumda balinaların daha düşük fiyattan almak için stratejik bir fiyat manipülasyonu yapıyor olabileceğini savundu:

Son Bitcoin fiyat düşüşünün ardından, 1.000 BTC veya daha fazlasını elinde bulunduran cüzdanların sayısında gözle görülür bir artış oldu. Bu artış Bitcoin balinalarının daha fazla biriktirme fırsatını yakaladığını gösteriyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,9 düşüş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında 41.415 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’in Hareketleri Önceki Döngülere Benziyor: Kripto Paralarda Yükseliş Sürebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!