Gözde Altcoin’in Yüzde 65 Yükselişindeki Kritik Detay Ortaya Çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analiz firması Cardano’nun (ADA) son 1 ayda yaşadığı kayda değer yükselişin arkasındaki nedenlerden birini öne çıkardı.

On-chain analiz platformu Santiment 12 Aralık tarihli paylaşımında, ADA’nın son 1 ayda sergilediği güçlü fiyat hareketine odaklandı. Santiment tarafından sunulan on-chain verilerine göre Cardano ağı 17 Kasım günü ani bir şekilde 34.900 cüzdan azalması yaşadı.

Söz konusu cüzdanların neredeyse hepsi 1 ile 10 ADA arasında varlık tutuyordu. Bu denli yüksek miktarda cüzdan azalmasının genellikle kapitülasyona ve potansiyel bir fiyat dönüm noktasına işaret ettiğini belirten Santiment cephesi, en nihayetinde ADA fiyatındaki değişimin bunu doğruladığını vurguladı.

Analiz firmasının fiyat için dönüm noktası olarak belirlediği bölgenin üzerinden geçen yaklaşık 1 aylık süreçte ADA %65 yükseldi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,1 yükseliş sergileyen ADA, yazım esnasında 0,610 dolardan işlem görüyor.

Gözde Altcoin’in Yüzde 65 Yükselişindeki Kritik Detay Ortaya Çıktı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gözde Altcoin’in Yüzde 65 Yükselişindeki Kritik Detay Ortaya Çıktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!