Akbank Kripto Para Borsasının Satın Alımını Resmen Tamamladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası olarak bilinen Akbank’ın yatırım kolu Ak Yatırım, Stablex adlı kripto para borsasını resmen satın aldı.

Ak Yatırım, mart ayının ortalarında Stablex Bilişim Teknoloji Anonim Şirketi’nin çoğunluk hissesini satın almak için Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) başvuru yapmıştı.

Anadolu Ajansı’nın yaptığı habere göre Ak Yatırım, Stablex satın alımını resmen tamamladı. Mayıs ayında yapılan anlaşma ile birlikte artık Ak Yatırım çatısı altında hizmet vermeye başlayan Stablex, müşteri odaklı çalışmalar gerçekleştirerek Türkiye kripto para piyasası için önemli bir yere sahip olmayı planlıyor.

Stablex Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Önemli bir yatırım aracına dönüşen kripto para piyasasında güvenilir ve yenilikçi hizmet ihtiyacına yanıt sunmak üzere Stablex yatırımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Stablex sektördeki mevcut deneyimi, imza attığı ilkler ve profesyonel hizmet anlayışıyla değerlerimizi yansıtıyor.

Erdoğmuş ayrıca kripto para piyasasındaki hareketliliği güçlü bir altyapı, finansman, deneyim, insan kaynağı ve teknoloji ile yöneterek Stablex’i 2 yıl içerisinde en çok bilinen ilk 3 platform arasına taşıyacaklarını belirtti.

Stablex CEO’su Turgut Güney ise şu açıklamayı yaptı:

Sahip olduğumuz deneyim, yüzde 100 müşteri odaklılık ve profesyonel kadromuz ile kısa sürede ülkemize pek çok ilki kazandırarak bu alandaki başarımızı görünür kıldık. Türkiye’de kripto para alım satım platformları arasında ilk defa “Demo” hesap sunan platformuz. Yeni dönemde ise Stablex, Ak Yatırım çatısı altında, yenilikçi ve çevik hizmetlerini güçlendirirken, sektörün gelişiminde rol almaya da devam edecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Akbank Kripto Para Borsasının Satın Alımını Resmen Tamamladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!