Coinbase Yöneticilerinin Kurduğu Yatırım Şirketi, Gözünü Kripto Para Şirketlerine Çevirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase’in eski yöneticileri tarafından kurulan yatırım şirketi C1, Avustralyalı yatırımcılarla bir araya geldi.

Australian Financial Review tarafından aktarılanlara göre C1, 500 milyon dolarlık fonunu kullanarak kripto para şirketlerinden hisse almaya çalışıyor.

C1’in iletişime geçtiği şirketler arasında metaverse şirketi Animoca Brands ile blockchain analiz şirketi Chainalysis yer alıyor. C1, yatırımcılardan en güncel değerlemeye kıyasla %80 indirimli fiyatta pay almayı teklif etti.

C1’in stratejisi, en güncel tarihli yatırım serisine göre en az 300 milyon dolar piyasa değerine sahip şirketlere yatırım yapmak. Şirketin yapacağı alımlar, 20 ile 50 milyon dolar arasında olabilir.

Şirketin kurucularından Dr. Najam Kidwai, ismi geçen şirketlerle henüz doğrudan görüşmediklerini söyledi.

C1’in sunumunda, “Kamu ve özel piyasalardaki mevcut piyasa koşulları, hiperenflasyon ve yükselen faiz oranları nedeniyle, dijital varlıklar piyasasının ikincil piyasada çok cazip değerlemeler sunduğuna inanıyoruz” dendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Yöneticilerinin Kurduğu Yatırım Şirketi, Gözünü Kripto Para Şirketlerine Çevirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!