Analist Açıkladı: Bitcoin Hala Boğadaysa Bu Seviye Alım Fırsatıdır!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri analisti, boğa piyasası devam ediyorsa şu anda Bitcoin (BTC) almak için iyi bir fırsat olabileceğini söyledi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından kısa süre önce paylaşılan bir raporda, Bitcoin için olası bir fırsata yer verildi.

Kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının (STH) gerçekleşmiş alım fiyatından yola çıkarak bir analizde bulunan deneyimli isim, boğa piyasasının devam ettiği varsayılırsa mevcut fiyatların harika bir alım fırsatı olabileceğini söyledi:

Bitcoin hala yükseliş sezonundaysa, STH Gerçekleşen Fiyat verileri çok iyi bir alım lokasyonunda olduğumuza işaret ediyor.

Bitcoin özelindeki STH-gerçekleşen fiyat, kısa vadeli piyasa katılımcılarının ortalama satın alma fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Güncel olarak 6 milyon dolarlık bu alım hacmi, Bitcoin boğa piyasasını tanımlamak için bir referans noktası olarak kullanılmaktadır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,3 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 61.685 dolardan işlem görüyor.

Analist Açıkladı: Bitcoin Hala Boğadaysa Bu Seviye Alım Fırsatıdır! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Açıkladı: Bitcoin Hala Boğadaysa Bu Seviye Alım Fırsatıdır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!