Robinhood Avrupa’da Kripto Ticareti Uygulamasını Başlatarak Uluslararası Varlığını Genişletiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün, popüler yatırım uygulaması Robinhood, Avrupa Birliği’ndeki kripto alım satım uygulamasını resmen tanıtarak uluslararası pazardaki hizmetlerinde önemli bir genişlemeye işaret etti.

Avrupa’da hayata geçecek olan uygulama, yatırımcılara Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) gibi önde gelen kripto para birimleri de dahil olmak üzere 25’ten fazla tokenden oluşan geniş bir yelpazeye erişim sunacak.

Bu Avrupa lansmanı, Robinhood’un sadece bir hafta önce Birleşik Krallık’ta aracılık hizmetlerini başlatmasının hemen ardından geldi. İngiltere pazarına açılma, İngiltere merkezli kripto girişimi Ziglu’yu satın almak için yapılan başarısız bir anlaşma da dahil olmak üzere birkaç başarısız girişimin ardından gerçekleşti.

Robinhood, bugün yaptığı bir açıklamada, platformunun piyasada kullanıcılara benzersiz bir teşvik sağlayan tek platform olduğunu vurguladı. Her ay müşterilerin işlem hacminin belirli bir yüzdesini Bitcoin (BTC) olarak geri ödemeyi teklif ediyor. Ayrıca, kullanıcılar BTC cinsinden yönlendirme bonusları kazanma fırsatına da sahip.

Robinhood Crypto Genel Müdürü Johann Kerbrat, AB’nin kripto varlıklarına yönelik kapsamlı düzenleyici çerçevesinin, şirketin bölgedeki uluslararası genişleme planlarını demirlemesinde kilit bir faktör olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood Avrupa’da Kripto Ticareti Uygulamasını Başlatarak Uluslararası Varlığını Genişletiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!