Balina Bir Ayda 2x Yapan Altcoin’i Sattı, Demirbaş Kripto Paraya Yöneldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balina, elinde tuttuğu altcoin’i satarak bu fiyatlardan kripto para piyasasının demirbaş kripto parası Chainlink (LINK) satın aldı.

Lookonchain 2 Aralık tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, bir balinanın gün içerisinde yaptığı altcoin alım-satım işlemlerinde yer verdi.

Debank verilerine göre söz konusu balina, TSİ 04.00 sularında 894 bin dolarlık NFT pazar yeri Blur’un yerel token’ı BLUR satarken en büyük oracle ağı Chainlink’in yerel token’ı LINK alımı yaptı.

Balina, ortalama 15,11 dolardan yaptığı 1,25 milyon dolarlık LINK alımı ile toplamda 14,82 dolar fiyatla 2,87 milyon dolarlık 193 bin LINK satın almış oldu.

Son dönemde balinaların gözdesi olan Blur, geçtiğimiz hafta dağıttığı airdrop ile ilgiyi üzerine toplamıştı. Hacim bakımından Opensea’nin neredeyse 3 kat üzerinde olan Blur, Binance listelemesinin de gelmesi ile yükselişine yükseliş katmıştı.

Balinanın son hamlesi, BLUR’un hype’ının bitmiş olabileceğini ve yeterince yükseliş yaşamış olabileceğini akıllara getirdi.

CoinGecko verilerine göre BLUR, yazım esnasında 0,516 dolardan LINK ise son 24 saatte %6,6 artış yaşayarak 15,76 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Bir Ayda 2x Yapan Altcoin’i Sattı, Demirbaş Kripto Paraya Yöneldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!