DeFi Ve Eğlence Temalı Altcoin’ler Kasım Ayında Yükselişte!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbahar mevsiminin son ayında, kripto para piyasası genelinde yükseliş yaşanırken altcoin’ler, Bitcoin’e kıyasla yatırımcılara daha fazla getiri sağladı.

Kasım ayında, özellikle DeFi ve eğlence temalı altcoin’ler ön plana çıktı ve büyük kazançlar elde etti.

Kayda değer bir kripto para projesi olan Avalanche (AVAX), ayın en büyük kazananı oldu. Bankacılık devi JPMorgan’ın tokenize varlıkları test etmek için Avalanche’i kullanacağını açıklamasının ardından AVAX, bir ay içerisinde yüzde 97 değer kazandı.

Avalanche blokzinciri, fiyat hareketlerinin yanı sıra içerisinde gerçekleşen işlemlere de yansıdı. Haftalık işlem hacmi 2 milyar doları aşarak rekor kıran Avalanche, blokzincir araştırmacılarının dikkatini çekti.

DeFi Tokenleri Kasım Ayında Gündemden Düşmüyor!

Kasım ayı DeFi token’lerinin yükselişine sahne oldu. Kripto piyasasının en büyük iki token’ı olan Bitcoin yüzde 10, Ethereum ise yüzde 13 getiri sağlarken, DeFi token’leri genel piyasadan pozitif bir şekilde ayrıştı. CoinDesk’in paylaştığı verilere göre, kültür ve eğlence temalı token’ler yüzde 41,7, DeFi token’leri ise ortalama olarak yüzde 39,2 değer kazandı.

Uzmanlar, yılın son ayında olumsuz gelişmelerin meydana gelmemesi durumunda kripto paraların yükselişe devam edeceğini öngörüyor. Bu durumda, DeFi ve eğlence temalı altcoin’lerin ise yatırımcılar için cazip fırsatlar sunabileceği düşünülüyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Ve Eğlence Temalı Altcoin’ler Kasım Ayında Yükselişte!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!