Zipmex, Borçlarını Ödemek İçin Yapılandırma Planı Hazırladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli kripto para borsası Zipmex, 2022 yazında iflas başvurusunda bulunmuş ve şimdi borçlarını ödemek için bir yapılandırma planı hazırladığı ortaya çıkmıştı.

Bloomberg’in haberine göre, bu batık kripto alım-satım platformu, alacaklılarına 1 dolar karşılığında 3,35 cent geri ödeme teklifinde bulundu.

Ekim ayında paylaşılan mahkeme dosyalarına göre, Zipmex’in 97 milyon dolarlık bir borcu vardı ve sürecin sonunda bu borcunu ödemek için 1 dolar başına 29,35 cent’e kadar geri ödeme yapmayı kabul etti Ancak, büyük alacaklılar, borsanın yeni teklifine sert bir şekilde itiraz etti. Zipmex alacaklıları, şirketin varlık ve yükümlülük kalemlerindeki değişimlerin bağımsız uzmanlar tarafından incelenmesini talep ediyor.

Zipmex, Borçlarını Ödemek İçin Yapılandırma Planı Hazırladı

Haber kaynağına göre, Zipmex İcra Kurulu Başkanı Marcus Lim, son gelişmelere dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınmıştır. Asya-Pasifik bölgesinde faaliyet gösteren bu kripto para borsası, ayı piyasasında Bitcoin ve altcoin fiyatlarındaki düşüş nedeniyle iflas bayrağını çekmek zorunda kalmıştır.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Zipmex, Borçlarını Ödemek İçin Yapılandırma Planı Hazırladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!