Bitcoin Fiyatı Yükselirken Bu Lider Altcoinler Öne Çıktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı, spot borsa yatırım fonu (ETF) beklentisi ve Fed’in güvercin politikası açıklamaları sonrası 38.000 doların üstüne çıktı.

Kripto para piyasasının toplam değeri %2,9 yükselirken bazı altcoinler, hafta başında yaşanan küçük çaplı düşüşleri telafi etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde Solana (SOL) %8,7, Cardano (ADA) %3,4, Dogecoin %4,7, Avalanche (AVAX) %7,7 değer kazandı.

Bitcoin fiyatı, Federal Rezerv Yönetim Kurulu Üyesi Christoper Wallen’ın dün ekonomik hareketliliğin yavaşladığı ve enflasyonun gevşemeye devam ettiği yönündeki açıklamaları sonrası yükselişe geçti.

Fed politikalarının doğru yönde ilerlediğini söyleyen Wallen, enflasyonun birkaç ay daha düşmesi halinde faiz kesintisine gitmek için iyi ekonomik argümanların olabileceğini kaydetti.

Faizin düşürülmesiyle ilgili alınan kararlar, yatırımcıların hisse senedi ve kripto para gibi kısmen daha riskli seçeneklere yönlenmesini sağladığından piyasalar üstünde etkili olabiliyor.

Bitcoin Fiyatı Yükselirken Bu Lider Altcoinler Öne Çıktı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı Yükselirken Bu Lider Altcoinler Öne Çıktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!