Altcoin Konusundaki Anlaşmazlık, 28 Milyon Dolarlık Davayla Sonuçlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miss Universe organizasyonunun sahibi olan JKN Global Group, bir yandan yeniden yapılanmaya çalışırken bir yandan da bir davayla karşı karşıya kaldı.

TCJ Social Media Group CEO’su Jakraphan Punyapapha, bugünkü basın konferansında JKN Global Group’a dava açtıklarını söyledi.

1 milyar bahtlık (28,2 milyon dolar) davada JKN Global Group’un MU COIN adlı kripto para projesiyle ilgili yanlış bilgiler yaydığı iddia ediliyor.

Jakraphan’ın açıklamalarına göre imalat işine girmeden önce bir dijital ajans olarak çalışan TCJ Social Media Group, MN Beverage’a yatırım yaptıktan sonra JKB Global Group ile birlikte kripto para konusunda iş birliği yapmaya başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde altın teminatıyla bir şirket kuran TCJ Social Media Group, JKN Global Group ile birlikte MU Universe Coin (MU COIN) projesini geliştirdi.

Taraflar, toplamda 50 milyar baht değerinde 3 milyar coin ihraç etmeyi planlıyordu.

İddialara göre JKN Global Group, MU COIN’in kendisiyle bağlantısı olmadığı ve projenin sahte olduğu yönünde açıklamalar yaptı.

Taraflar arasındaki dava için 18 Aralık’ta duruşma olması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Konusundaki Anlaşmazlık, 28 Milyon Dolarlık Davayla Sonuçlandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!