FTX’ten Haftada 100 Milyon Dolarlık Satış Planı: Altcoinler İçin Tehlike Çanları Çalıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX, haftada 100 milyon dolarlık kripto para satışına yönelik planlar yapıyor.

Forbes’un haberine göre Bitcoin ve kripto paralar yükseliş yaşarken FTX, haftada 100 milyon dolarlık kripto para satışı yapmak için planlar yapıyor. Söz konusu planlar, akıllara borsanın elinde hangi kripto para birimini daha çok bulundurduğu ve satış baskısı yaratıp yaratmayacağı sorularını getirdi.

FTX’in yeni CEO’su John Ray, mevcut durumda eksik 8,7 milyar doların 7 milyar dolardan fazlasını kurtardı ve kullanıcılara paranın çoğunu ödeyecek parayı elde etti. Forbes’un yaptığı analize göre borsanın elinde 2,6 milyar dolarlık Solana (SOL) ve Bitcoin (BTC) 1,7 milyar dolarlık da diğer kripto paralardan bulunuyor.

Eylül ayında mahkemeden kripto para satışı yapabilmek için onay alan FTX, o dönemden bu yana dev kripto para borsalarına 100 milyon dolardan fazla Solana aktarırken diğer kripto paralardan da toplamda 300 milyon dolardan fazla transfer gerçekleştirdi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) mevcut karara çok sıcak bakmadığı belirtiliyor.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence’e göre FTX‘in elinde yaklaşık 1 milyar dolarlık yerel kripto parası olan FTT bulunuyor. Öte yandan mahkeme dosyasına göre o dönemin fiyatıyla 560 milyon dolarlık Bitcoin, 192 milyon dolarlık Ethereum ve 137 milyon dolarlık Aptos (APT) yer alıyordu.

Forbes, FTX’in kripto para satışlarının kış boyunca devam edeceğini söyledi.

FTX’in iflas sürecini yöneten danışmanlar, borsadan çekilen 953 milyon dolarlık parayı geri almak için kripto para borsası Bybit’e ona bağlı diğer iki kuruluşa dava açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’ten Haftada 100 Milyon Dolarlık Satış Planı: Altcoinler İçin Tehlike Çanları Çalıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!