Ölü muamelesi yapılan NFT piyasasından yaşam belirtisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir analiz firması Nansen’ın verileri, genel kanının aksine NFT satış hacminin düzenli biçimde arttığını gösteriyor.

Araştırma şirketi Nansen’e göre NFT’ler, haftalık Ether (ETH) satış hacmi açısından istikrarlı bir artış gösterdi.  

Nansen yaptığı X (eski adıyla Twitter) post’unda, 9 Ekim tarihinde sonlanan haftada NFT satış hacminin 29.704 ETH seviyesinde olduğunu ve mevcut ETH piyasa fiyatlarıyla bu miktarın yaklaşık 56 milyon dolara tekabül ettiğini vurguladı. Haftalık satış hacmi düzenli biçimde artarak 129 milyon doların üzerinde değere sahip 68.342 ETH’ye ulaştı. 

NFT pazar yeri Blur, son 30 gün içinde, NFT işlem hacminde en yüksek paya sahip oldu. Veri servisi NFTGo’ya göre Blur, son 30 günde 161.433 ETH (yaklaşık 305 milyon dolar) işlem hacmine sahip oldu. İkinci sırayı ise işlem hacmi 52.307 ETH (yaklaşık 100 milyon dolar) olan rakibi OpenSea aldı.  
 

NFT pazar yerlerinin 30 günlük işlem hacimleri. Kaynak NFTGo

Bored Ape Yacht Club (BAYC) son 30 gün içinde 35.226 ETH (yaklaşık 66,7 milyon dolar) ile en yüksek işlem hacme sahip NFT koleksiyonu oldu. Bu koleksiyonu 14.947 ETH ile Mutant Ape Yacht Club (MAYC) ve 9.948 ETH ile The Captainz takip etti.

CryptoPunks ise piyasa değeri en yüksek koleksiyon olmaya devam etti. Buna karşın koleksiyonda son 30 günde yalnızca 5.773 ETH’lik bir işlem hacmi yaşandı. 

NFTGo verileri ise son yedi gün içinde NFT trader sayısında yüzde 12’lik artış olduğunu gösterdi. Alıcı adresleri 22.804 iken satıcılar aynı zaman diliminde 27.308’de kaldı. NFT’leri tutan cüzdanların sayısı ise halen altı milyon dolar civarında seyrediyor.  

NFT işlem hacimlerindeki artış, NFT piyasası için düşüş haberlerinin yapıldığı bir dönemde gerçekleşti. 3 Kasım’da NFT pazarı OpenSea, ikinci sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanırken personelinin yarısını işten çıkarmıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ölü muamelesi yapılan NFT piyasasından yaşam belirtisi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!