K33 Analistlerine Göre Ethereum’da “Ayı” Sona Erdi: Bu Seviyeden Sonra Yükseliş!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para araştırma şirketi K33 Research analistleri, Ethereum’daki (ETH) düşüş trendinin sona ermiş olabileceğini dile getirdi.

K33 Research analistleri 31 Ekim tarihinde yayınladıkları detaylı raporda, kripto para piyasasındaki güncel dinamiklere değindi. Şirketin kıdeimli analisti Vetle Lunde ve Başkan Yardımcısı Anders Helseth, Ethereum üzerindeki kara bulutların nihayet ortadan kalktığını belirtti.

Raporda sunulan verilerde ağustos ayından bu yana ilk kez, Chicago Ticaret Borsası’ndaki (CME) Ethereum vadeli işlem primlerinin Bitcoin ile eşit seviyede işlem gördüğüne yer verildi.

Analistlerin Ethereum özelindeki notunda şu ifade yer aldı:

Ethereum üzerindeki düşüş eğilimi ortadan kalktı.

Analistler, ETH/BTC paritesinin 2023 yılının en düşük seviyesinde olduğunu hatırlatarak Ethereum’un Bitcoin’e karşı tekrardan güç kazanması için son bir düşüş daha yaşanabileceğini öne sürdü. Rapordaki açıklamada, halihazırda 0,052 seviyesinde konumlanan ETH/BTC’nin 0,050 bandına gerileyip likidite temizliği yaptıktan sonra yükselişine devam edebileceği kaydedildi.

Rapor ayrıca CME’deki tüccarların kripto para piyasasına artan ilgisinin de altını çizdi. CME piyasasındaki yüksek hacimli işlemlerini sürdüren yatırımcıların Bitcoin ve kripto para piyasasına duydukları inancı açıkça ortaya koydukları vurgulandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
K33 Analistlerine Göre Ethereum’da “Ayı” Sona Erdi: Bu Seviyeden Sonra Yükseliş!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!