Asyalı Kripto Para Borsası Kendi Tokenını Çıkarıp Listelemeyi Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya merkezli kripto para borsası HashKey Exchange, HSK adı altında bir ERC-20 tokenı çıkarmayı ve bunu borsada listelemeyi planlıyor.

Borsanın sitesinde yer alan bilgilere göre HSK token, insanları HashKey “ekosisteminin genel olarak büyümesine” katkıda bulunmaya teşvik etmek için kullanılacak.

Whitepaper’da yer alan detaylara göre HashKey, toplamda 1 milyar HSK token üretip bunların %65’ini ekosistemin gelişimine ayırmayı planlıyor. Kalan %30’luk kısım teşvik için kullanılırken %5’lik kısım şirketin sigorta amaçlı kullandığı kasada tutulacak.

Tokenın, önümüzdeki yılın ortalarında borsada listelenmesi planlanıyor.

Hash Key Hong Kong, Singapur, Malezya, İsrail, Birleşik Krallık ve ABD dahil olmak üzere 17 farklı bölgede faaliyet gösteriyor.

Borsa, hem profesyonel hem bireysel yatırımcıların kullanabileceği bir mobil uygulama çıkarmak için Hong Kong’daki Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonundan (SFC) onay aldı.

Şirket, bireysel yatırımcılara websitesi üstünden 28 Ağustos’ta hizmet vermeye başlamıştı. The Block’a konuşan HashKey COO’su Livio Weng, “Genel olarak baktığımızda, bizim araştırmalarımıza göre kullanıcıların %85’i mobil uygulamalar üzerinden alım satım yapıyor.” dedi.

Borsa, bireysel yatırımcılara hizmet vermeye başladıktan sonra büyük bir hacim artışı yaşadı. Weng’in açıklamalarına göre borsanın 30 Ekim’deki günlük işlem hacmi 100 milyon doları aştı.

Hong Kong’un regülatörü SFC, kripto para borsası JPEX’te yaşanan skandalın ardından krpito para sektörünü daha sıkı gözetlemeye başladı. Weng’in açıklamalarına göre SFC, HashKey’in geliştirdiği mobil uygulamayı temmuz ayından beri inceliyordu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asyalı Kripto Para Borsası Kendi Tokenını Çıkarıp Listelemeyi Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!