Terra Kurucu Ortağı Suçu Do Kwon’a Yıktı: LUNA Çöküşünün Sorumlusu O!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra’nın (LUNA) kurucularından Daniel Shin, LUNA ve UST çöküşünün suçunu Do Kwon’a yıktı.

Güney Kore haber platformu Munawa Broadcasting Co’nun aktarımına göre kısa süre önce Güney Kore’nin başkenti Seul’de mahkeme karşısına çıkan Terra’nın kurucu ortağı Daniel Shin, LUNA ve UST çöküşü konusunda Do Kwon’u suçladı. Çöküş sürecine kendisinin dahil olmadığını savunan Shin, yaşanan olaylardan iki yıl önce şirketten ayrıldığını yineledi.

Güney Koreli yetkililer geçtiğimiz nisan ayında Shin’i milyarlarca dolarlık kripto para çöküşünün bir parçası olmak ve sermaye piyasaları yasasını ihlal etmekle suçlamıştı. Avukatı nisan ayında yaptığı açıklamada Shin’in LUNA’nın çöküşünden iki yıl önce şirketten ayrıldığını belirtmişti.

Avukat en son duruşmada yaptığı savunmada ilk savunmasına benzer oldu:

LUNA ve UST çöküşünün nedeni, Anchor Protokolünün CEO Kwon tarafından mantıksız bir şekilde yönetilmesi ve dış saldırılardı. Bunun Shin ile hiçbir ilgisi yok. Shin ve Kwon arasındaki ikili ilişki 2020 yılında sona ermişti.

Daniel Shin, Güney Kore’deki davasının ön duruşmasına katılmamış ve ekim başında Güney Kore meclisine yazılı mazeret göndererek oturuma katılmayacağını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra Kurucu Ortağı Suçu Do Kwon’a Yıktı: LUNA Çöküşünün Sorumlusu O!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!