Meme Coin FLOKI Yeni Bir Token Piyasaya Sürüyor: Fiyatta Yüzde 42 Yükseliş!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin FLOKI (FLOKI), yeni bir platform ve token piyasaya süreceğini açıklamasıyla token fiyatı %42 değer kazandı.

FLOKI, kısa sürede 0,00002913 dolar seviyelerinden %42 yükselişle 0,00004149 dolar seviyelerine tırmanırken artışın arkasındaki sebep merak edilmeye başlandı.

FLOKI’nın kısa sürede önemli ve büyük gelişmeler duyurmasının bu yükselişte önemli bir etken olduğu düşünülüyor.

Popüler meme coin 26 Ekim tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, yeni bir platform çıkaracaklarını ve bu projeyi destekleyen TokenFi (TOKEN) isimli bir kripto para piyasaya süreceklerini duyurdu. TOKEN’ın toplam arzı 10 milyar olacak ve 5 milyarı BNB Smart Chain (BSC) 5 milyarı ise Ethereum (ETH) ağında yer alacak.

TOKEN TSİ bugün saat 18.00’de 500 bin dolarlık piyasa değeriyle satışa sunulacak.

FLOKI geliştiricileri söz konusu platformun yeni kripto para trendine ayak uydurması amacıyla gerçek dünya varlığı (RWA) odaklı olacağını ifade etti.

TokenFi olarak adlandırılan yeni platform, kullanıcıların herhangi kod bilgisine gerek duymadan kripto para üretmesine olanak sağlıyor. Kripto para üreten kullanıcılar, daha sonra FLOKI topluluğundan fon toplayabilecek, likidite için borsalar ve piyasa yapıcılarla bağlantı kurabilecek.

FLOKI geliştiricilerinden “B” yaptığı açıklamada, tokenizasyon endüstrisinin 2030 yılına kadar 16 trilyon dolara ulaşacağını düşündüğünü söyledi.

CoinGecko verilerine göre FLOKI, yazım esnasında 0,00003875 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coin FLOKI Yeni Bir Token Piyasaya Sürüyor: Fiyatta Yüzde 42 Yükseliş!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!