Ethereum İçin Beklenen Büyük Güncelleme Henüz Hazır Değil

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum topluluğunun beklediği Cancun-Deneb güncellemesinin bu yıl içerisinde gerçekleşmesi mümkün görünmüyor.

Ethereum geliştiricileri, bu hafta yaptıkları toplantıda kısaca Dencun olarak bilinen güncellemenin durumunu görüştüler.

Geçen ay Holešky test neti kurulduğunda bu güncellemenin yıl içerisinde gerçekleşmesinin mümkün olmayacağı düşünülüyordu. Hafta içerisinde yapılan toplantı, bu görüşte bir değişiklik olmadığını gösterdi. Potuz olarak bilinen geliştirici, toplantı sırasında “ana ağı 2023’te forklamamızın imkanı yok.” dedi.

Ethereum geliştiricileri, bu güncellemeyi test etmek için şimdiye dek 10 devnet kurdular. Son birkaç ay içerisinde yapılan test çalışmaları hakkında konuşan Potuz, bunların “hiçbirinin iyi sonuçlanmadığını” söyledi.

Fork yoluyla getirilecek Dencun güncellemesi, Ethereum’a veri “blob”larını getirecek. Bunun Ethereum ağındaki ölçeklenebilirlik sorununu çözmede yardımcı olması bekleniyor.

Ethereum geliştiricileri, güncellemeyi devnet’ten test ağlarına taşıyıp taşımama konusunda henüz uzlaşmaya varmış değil. Ethereum geliştiricilerinin önümüzdeki ay İstanbul’da toplanması planlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Beklenen Büyük Güncelleme Henüz Hazır Değil
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!