Bloomberg Analisti: Bitcoin’de Kritik Eşik Aşıldı, 2020 Boğa Başlangıcı ile Eş Değer!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg analistine göre Bitcoin’in yaşanan yükselişle birlikte 30 bin doları aşması 2020 yılında başlayan boğa kırılımına benziyor.

Bloomberg analisti Jamie Coutts 25 Ekim tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Bitcoin’in bu hafta yaşadığı büyük yükseliş sonrasında 30 bin dolar kırılımının önemini vurguladı.

Coutts yaptığı açıklamada, Bitcoin fiyatının teknik açılan yaptığı kırılımı Temmuz 2020’de 10.500 direncinin kırılımıyla eş değer tuttu. Coutts gönderide şu ifadelere yer verdi:

Bu hafta Bitcoin’in teknik açıdan yaptığı kırılım, Temmuz 2020’de 10.500 direncinin aşılmasıyla eş değerdi.

Analist, Bitcoin’in tarihin en büyük “supply bölgesi” (satıcılı bölge) olan 30 bin dolar seviyesinin temizlendiğini söyledi. Coutts ayrıca paylaşımda, 2020’de yaşanan kırılım sonrası fiyatta geri çekilmeler yaşansa dahi 2022’nin Kasım ayına kadar süregelen bir boğa piyasasının başladığına yer verdi.

Bitcoin, 2020 yılında kritik 10.500 dolar seviyesini kırdıktan sonra derin düzeltmeler de yapmıştı ancak daha sonra bu seviyeden %600‘lük bir yükseliş performansı göstermişti. Benzer bir olayın gerçekleşmesi durumunda Bitcoin’in 20-23 bin dolar seviyelerine geri çekilmeler yaşadıktan sonra 200 bin doları aşması gerekiyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 34.134 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analisti: Bitcoin’de Kritik Eşik Aşıldı, 2020 Boğa Başlangıcı ile Eş Değer!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!