Bitcoin’de Yeni Hedef 125 Bin Dolar Mı? Bitcoin Boğasında Hangi Coinler Ön Plana Çıkabilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 35 bin dolar seviyelerine göz kırparken yeni hedefinin 125 bin dolar olacağı düşünülüyor. Bitcoin’in boğa yaşaması durumunda hangi kripto paralar öne çıkabilir?

Bünyesinde 4 milyar dolardan fazla varlık barındıran kripto yatırım yönetim şirketi Matrixport’un yayımladığı bir rapor, kripto para yatırımcılarının heyecanlanmasına yol açtı. Kripto sektöründe boğa sezonunun başladığını belirten şirket, 5. boğa sezonu olarak adlandırdıkları bu dönemin özelliklerinden bahsetti.

Her boğa sezonunun farklı hikayeler üzerine kurulu olduğunu ifade eden Matrixport yayımladığı raporda, içinde bulunduğumuz dönemi tetikleyenlerin başında kurumsal şirket alımlarının geldiğini ileri sürdü.

Şirket analistleri, “Bitcoin’in yükselmeye başladığı dönemin, ABD’nin borç ve gayri safi yurt içi hasıla oranının sürekli arttığı bir zamana denk gelmesi tesadüf değildir.” ifadelerini kullandı.

Boğa sezonunun başlangıç tarihi olarak 22 Haziran 2023 gününü işaret eden Matrixport, Bitcoin fiyat tahmininde de bulundu. Kripto yatırım yönetim şirketi, lider kripto para biriminin aralık 2024’te 125 bin dolara yükselmesini beklediklerini açıkladı.

Bitcoin satın almak için bekleyen yatırımcılar için ise ideal alım bölgesinin, halving yani yarılanmadan 14-16 ay önce olduğunu iddia etti.

Matrixport’un boğa sezonunun başladığı yönündeki iddiası kripto endüstrisinde geniş çaplı bir heyecana yol açtı. Yatırımcılar, olası bir Bitcoin boğasında hangi coinlerin ralli yapacağını araştırmaya başladı.

BTC Madenciliği Çözümü Bitcoin Minetrix

Bitcoin boğası iddiaları kripto sektörünü canlandırırken yatırımcıların dikkatini çeken projelerin başında Bitcoin Minetrix yer alıyor. Bitcoin Minetrix platformu, ​​zahmetsiz, ileri düzey teknik bilgi gerektirmeyen, maliyetsiz ve merkeziyetsiz bir Bitcoin madenciliği çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

Düzenlenen ön satış etkinliği ile yatırımcılara indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı sunan proje, staking mekanizması ile bulut madenciliğini bir araya getiriyor. Kullanıcılar, son teknoloji platform sayesinde hem masaüstü hem de mobil kontrol paneli aracılığıyla BTC madenciliği yapabiliyor.

Günümüzde Bitcoin mine etmek için gerekli olan yüksek işlemci gücü, ısı ve elektrik enerjisi problemleri, pahalı donanımlar ve teknik bilgi gerektiren yazılımlar, Bitcoin Minetrix platformu sayesinde sıkıntı olmaktan çıkıyor.

Madencilik sözleşmelerinden kaybolan fonlara kadar pek çok ek risk de gerektirmeyen platform, türünün ilk örneği olan Stake to Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap mekanizması ile dikkat çekiyor.

Bitcoin Minetrix Platformu Nasıl Çalışır?

Bitcoin Minetrix kullanıcılarının BTC madenciliği yapabilmesi için projenin native tokeni olan Bitcoin Minetrix token satın alması gerekiyor.

Satın alınan BTCMTX tokenler, kontrol paneli aracılığıyla bulut madenciliği kredileri karşılığında stake ediliyor. Madencilik kredileri, BTC madenciliği süresi boyunca yakılıyor ve ortaya çıkan BTC’ler kullanıcının cüzdanına aktarılıyor.

Zahmetsiz, maliyetsiz ve merkekeziyetsiz BTC madenciliği yapma imkanı sunan BTCMTX tokenler, 20 aşamalı bir ön satış etkinliğiyle yatırımcısıyla buluşuyor. Ön satış sayfasında yer alan bilgilere göre şu ana kadar toplanan fonların 2,5 milyon dolara yaklaştığı görülüyor.

BTCMTX token, her aşamada fiyatın artırıldığı bir sistemle satışa sunuluyor. Mevcut aşamada token fiyatı 0,0112 dolar olarak belirleniyor ve son aşamada BTCMTX tokenlerin 0,0129 dolara yükselmesi bekleniyor.

Bitcoin boğası öncesinde BTC fiyatını pahalı bulan veya BTC madenciliği yapmak isteyen ancak gerekli maliyetleri karşılayamayan yatırımcılar, Bitcoin Minetrix tokene ilgi gösteriyor.

Wall Street Memes, 1 Milyon Kişinin ve Elon Musk’ın Radarında

Son dönemlerin en çok dikkat çeken kripto coin projelerine baktığımızda Wall Street Memes ismi pek çok listede karşımıza çıkıyor. Wall Street Memes, arkasındaki 1 milyon kişilik topluluğun ve Elon Musk etkileşimlerinin etkilerini hissetmeye devam ediyor.

Dogecoin babası olarak bilinen ve pek çok kripto para birimine ralli yaptırmasıyla ünlü Elon Musk’ın, tam iki kez X (Twitter) üzerinden etkileşime geçmesiyle Wall Street Memes, ön satış etkinliğinde topladığı 25 milyon dolardan fazla yatırımla dikkatleri üzerine çekiyor.

2021 tarihli GameStop olayının tokenize hali olan proje, Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking mekanizması ile yatırımcıların kazancını yalnızca borsalardaki performansa bırakmayan proje ekibi, her fırsatta topluluk odaklı olduğunu dile getiriyor.

Ön satıştaki başarısını göstermeye devam eden projede, şu ana kadar stake edilen WSM token miktarının 500 milyon adedi geçmiş olduğu görülüyor.

Wall Street Memes Ekibinden Yüzde 200’lük Bonus 

Sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı 1 milyonu aşan ve Elon Musk’ın yeni gözdesi olduğu iddia edilen Wall Street Memes projesinin ekibi, topluluğu sık sık ödüllendirmeyi tercih ediyor.

Son olarak devreye alınan bonus özelliği ile ekip, Wall Street Memes’e 25 bin dolar yatıran kullanıcılara yüzde 200 oranında bonus vaadinde bulunuyor.

Proje ekibi, halihazırda projeye dahil olan kullanıcıları da unutmuyor. Referans programı sayesinde kullanıcılar, davet ettikleri her yeni kullanıcı için bir ödül kazanma şansına sahip oluyor.

Viral internet geyikleri yani meme’ler yaratarak popülerlik ve kazanç elde etme imkanı sunan Wall Street Memes projesi, internetin gücüne inanan kripto meraklılarını bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yeni Hedef 125 Bin Dolar Mı? Bitcoin Boğasında Hangi Coinler Ön Plana Çıkabilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!