Binance, Birleşik Krallık’ta yeni kullanıcı kabul etmeyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, Birleşik Krallık’ta yeni kullanıcı kabul etmeyi bırakma kararı aldı.

Binance tarafından yapılan duyuruya göre, ülkenin Mali Davranış Otoritesi’nin (FCA), 10 Ekim’de şirketin ortağı REBS’e yasal olarak çeşitli gereklilikler getirmesinin ardından böyle bir karara imza atıldı. Verilen karar, diğer gerekliliklerin yanı sıra REBS’in Binance ürünleri ile ilgili reklamlarını yasakladı. Borsa tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. 

Binance şu anda yeni bir yetkili arıyor. Binance içi önümüzdeki dönemde çeşitli kısıtlamalar yürürlüğe girecek.

Binance’in ülkedeki mevcut kullanıcıları, faaliyetlerine kaldığı yerden devam edebilecek. Bununla birlikte borsa, bu ara dönemde herhangi bir yeni ürün ve hizmetin sunulmayacağını açıkladı. Binance’in uluslararası platformunda bulunan Gift Card’ları, Binance Academy, Binance Research, Binance Feed ve Referral Bonus gibi ürünler şu anda Birleşik Krallık platformunda mevcut durumda değil. 

Cointelegraph, daha önce FCA’nın borsalar ile ilgili olarak, “Birleşik Krallık’taki tüketicilere, açık, adil ve dürüst bir şekilde pazarlama yapmasını” gerektiren bir dizin yeni kural uygulama başladığını bildirmişti. O dönemde FCA’ya direkt kayıt yaptırmayan şirketler de yerelleştiren departmanlar aracılığıyla ülkede hizmet sunabiliyordu. Binance de bunun için REBS’i kullanmayı planladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Birleşik Krallık’ta yeni kullanıcı kabul etmeyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!