Binance Destekli Kripto Parada Güvenlik İhlali: Kullanıcı Bilgileri Sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stablecoin ihraççısı TrueUSD (TUSD) kullanıcılarının kişisel verileri üçüncü taraflar tarafından ele geçirildi.

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun ve kripto para borsası Binance tarafından desteklenen TrueUSD veri sistemi 20 Eylül 2023 tarihinde siber saldırıya uğradı. Saldırganlar kullanıcılara ait kişisel verileri hedef aldı. Müşteri adresleri, doğum tarihleri, banka adları, işlem geçmişleri ve blokzinciri hesabı adresleri üçüncü tarafların eline geçen bilgiler arasında yer aldı. Saldırıdan etkilenen müşterilerin 2018–2019 yılında TrueUSD sistemlerine kayıt olan müşterilerinden oluştuğu bildirildi.

Yaşanan olayların ardından TrueCoin’in siber güvenlik ve mühendislik ekipleri ihlalin boyutunu belirlemek için bir soruşturma başlattı:

TrueCoin daha fazla yetkisiz erişimi önlemek için hızlı bir şekilde harekete geçti. TrueCoin’in kendi iç sistemleri tehlikeye atılmamıştır

TrueUSD, kullanıcılara da uyarıda bulunarak herhangi bir şüpheli işlem yaşanması durumunda bildirmelerini talep etti. Şirket, müşterileri kimlik avı saldırısına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken böyle bir şey yaşanması durumunda iletişime geçilmesini istedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Kripto Parada Güvenlik İhlali: Kullanıcı Bilgileri Sızdırıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!