Son Yılların En İyi Ön Satışını Yapmıştı! Wall Street Memes’te Yatırımcıları Heyecanlandıran Yeni Gelişme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların en iyi ön satışlarından birini gerçekleştiren Wall Street Memes (WSM) cephesinde yatırımcıları heyecanlandıran yeni bir gelişme yaşandı.

Kripto dünyası düzenleyici baskıları ve bir türlü gelmek bilmeyen boğa sezonu sebebiyle belirsizlik yaşamaya devam etse de bazı projeler rakiplerinin arasından sıyrılarak ön plana çıkmayı başarıyor. 

Son yılların en heyecan verici ve hızlı ön satış etkinliklerinden biri olan Wall Street Memes projesinde, yatırımcıları sevindiren haberlerin ardı arkası kesilmiyor. 11 Ekim tarihinde yaptığı bir X (Twitter) paylaşımıyla arkasındaki 1 milyon kişilik topluluğa heyecanlı saatler yaşatan Wall Street Memes’ten gelen son haber yatırımcıları sevindiriyor.

Ön satışında kısa sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran ve pek çok borsada listelenen Wall Street Memes token, yeni borsa listelemesi ile heyecan yaratmaya devam ediyor.

Wall Street Memes ByBit Borsasında Listelendi

İlk olarak OKX borsasında listelenen ve kısa sürede yüzde 300’den fazla gelir getiren Wall Street Memes, LBank, MEXC ve Gate.io gibi büyük kripto para borsalarında işlem görüyor.

Proje ekibinden ve ByBit’ten yapılan son açıklamaya göre Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcılar artık ByBit üzerinden de işlem yapabiliyor. 

12 Ekim TSİ 16.30 civarında Wall Street Memes ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Dün yarattığımız büyük hacim nedeniyle ByBit borsası sürekli sözleşme piyasalarında Wall Street Memes’i listeliyor.” ifadelerine yer verildiği görülüyor.

Yalnızca 20 dakika sonra ByBit tarafından yapılan paylaşımda da WSM tokenin ByBit borsasında yer aldığı ve yatırımcıların artık bu borsada da işlem yapabileceği doğrulanıyor. ByBit’in yaptığı paylaşımda, 1’e 25 kaldıraçlı işlem imkanına değindiği göze çarpıyor.

WSM tokenin ByBit borsasındaki performansının ise bu yazı yazıldığı saat itibarıyla son 24 saatte yüzde 13 artış yaşamış olduğu ifade ediliyor. 

Önde gelen kripto borsalarında listelenmeye devam eden Wall Street Memes tokenin performansı, kripto topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

Wall Street Yatırımcılarını Mağdur Etmemeye Kararlı

Kendisini 2021 tarihli efsanevi GameStop olayının tokenize hali olarak tanımlayan Wall Street Memes tokenin merkezinde, üye sayısı 1 milyonu aşan bir topluluk yer alıyor.

Her fırsatta topluluk odaklı bir proje olduğunu dile getiren ekip, son yaşanan hacklenme olayındaki aksiyonlarıyla bu iddiasının arkasında olduğunu gösteriyor.

12 Ekim’de gerçekleşen ve WSM token Discord topluluğunu hedef alan saldırıyla ilgili vakit kaybetmeden bir açıklama yapan proje ekibi, yaşanan talihsiz olayın telafi edileceğini belirtiyor.

Vakit kaybetmeden yayımlanan açıklamada, Wall Street Memes token satın alarak bu topluluğa dahil olan ancak hacklenme olayında mağdur olan kullanıcılar için bir fon yaratılacağı ve etkilenenlerin kayıplarının karşılanacağı ifade ediliyor. 

Proje ekibi, yatırımcıların ikinci bir bilgilendirmeye kadar yalnızca Telegram grubu üzerinden takip yapmasını öneriyor. Kullanıcıların kişisel bilgilerinin Wall Street Memes ekibi tarafından asla talep edilmeyeceği ve saldırılara karşı dikkatli olunması gerektiği de vurgulanıyor.

Son 24 saatteki cüzdan adreslerini ve hesaplarını topladığını belirten proje ekibi, konuyla ilgili sık sık detaylı bilgi paylaşarak topluluğu habersiz bırakmıyor.

Wall Street Memes İle İlgili Göze Çarpan Detaylar

Wall Street Memes projesi, öncelikle ön satış etkinliğinde yaşanan gelişmeler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kısa sürede 25 milyon dolar fon toplamayı başaran projenin ön satış etkinliğinin bu denli ivme kazanmasında Elon Musk’ın etkisi olduğu biliniyor.

Kripto dünyasına olan ilgisiyle bilinen ünlü milyarderin Wall Street Memes projesinin sosyal medya paylaşımlarıyla birden fazla kez etkileşime geçmiş olmasının, Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcı sayısını artırdığı düşünülüyor.

İkinci olarak proje ekibi, topluluğu teşvik etmek için çok sayıda aksiyon alıyor. Staking mekanizmasını devreye alan ve pasif gelir elde etme imkanı sunan WSM token, yatırımcıların projeden karlı çıkması için çabalıyor.

Yatırımcı topluluğunun staking özelliğine yoğun ilgi gösterdiği göze çarpıyor. Staking panelindeki verilere göre şu ana kadar stake edilen Wall Street Memes token sayısının 500 milyon adede yaklaştığı görülüyor.

Wall Street Memes token sahipleri, stake havuzundaki yüzdelerine ve yıllık getiri yüzdesine (APY) göre ödül kazanma imkanı için adeta sıraya giriyor. Wall Street Memes token staking mekanizmasındaki tahmini ödülün mevcut oranıyla yüzde 43 olduğu ifade ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen token geri alımı ile de Wall Street Memes ekibinin dolaşımdaki token arzını azaltmak istediği biliniyor. 11 Ekim’de tamamlanan token geri alımı ile 1 milyon dolarlık Wall Street Memes tokenin proje ekibi tarafından geri alınmasının tamamlandığı ifade ediliyor. 

Elon Musk’ın bile radarına girmeyi başaran Wall Street Memes token, yol haritasında ilerlerken yatırımcıları için doğru aksiyonları alarak adeta adım adım güven inşa ediyor.  

GameStop olayındaki küçük yatırımcının Wall Street devine kafa tutmasının elde ettiği başarıyı tokenize ederek yatırımcıların viral meme’ler yaratmasını ve bu sayede zengin olmasını hedefleyen Wall Street Memes, kuvvetli bir topluluğa inanan kripto meraklılarını bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son Yılların En İyi Ön Satışını Yapmıştı! Wall Street Memes’te Yatırımcıları Heyecanlandıran Yeni Gelişme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!