Loom Network (LOOM) Piyasanın Aksine Yükselişte!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel ekonomideki hareketlilik ve piyasa düşüşü son bir aydır gündemde yer alıyor. Kripto para piyasası da küresel etkilerden dolayı değer kaybetti. Özellikle Bitcoin, 27 bin dolar desteğini kaybederek düşüş yaşadı ve altcoin’ler de bu düşüşten etkilendi.

Ancak son bir ay içerisinde kripto piyasasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Loom Network (LOOM) adlı altcoin, yüzde 500’ün üzerinde bir artış göstererek piyasaya damga vurdu.

Ethereum tabanlı bir DeFi platformu olan Loom Network (LOOM), son bir ayda inanılmaz bir yükseliş yaşadı. Günlük yüzde 529’luk bir artış gösteren LOOM, piyasada en çok değer kazanan kripto para birimi oldu.

Bu yükseliş, savaş ve küresel belirsizliklerin etkilediği piyasalara karşı LOOM’un direnç göstermesiyle gerçekleşti. Son 24 saat içerisinde Bitcoin ve Ethereum gibi diğer önemli kripto para birimleri yüzde 2’ye yakın bir düşüş yaşarken, LOOM yüzde 25’in üzerinde değer kazandı.

Bu yükselişle birlikte LOOM’un piyasa değeri, 50 milyon dolarlık bir değeri 360 milyon dolara çıkardı. Ayrıca LOOM, piyasa değeri bakımından en iyi 100 kripto para birimi arasında yer almayı başardı.

LOOM’un Başarısı

LOOM’un bu yükselişi, piyasadaki düşüşten sıyrılmasıyla gerçekleşti. Hızlı bir şekilde yükselen altcoinler arasında yer alması, alım baskısını artırdı. Yatırımcılar, düşüş yaşayan diğer kripto para birimlerine göre daha güvenli bir liman olarak LOOM’a yönelmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre, LOOM’un son 24 saatlik işlem hacmi yüzde 200 arttı.

Loom Network, uygulama geliştiricilerine çok zincirli birlikte çalışabilirlik sunan bir platformdur. Proje, Ethereum ağı üzerinde faaliyet göstermektedir. Loom Network, blockchain teknolojisinin birçok farklı alanında projeler yürüten bir girişim olarak son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmektedir.

LOOM token’ı, 13 Eylül tarihinde 0,04382 dolar seviyesindeyken, bir ay sonra 0,26 dolar seviyesine yükselmiştir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Loom Network (LOOM) Piyasanın Aksine Yükselişte!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!