Bitcoin Düşüş Mü Yoksa Yükseliş Eğiliminde Mi? Analistler Fiyat İnşa Aşamasında Diyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa analistleri Bitcoin (BTC) fiyatının ne yükseliş ne de düşüş yönlü bir yapıda olmadığını belirtirken sebeplerine dair açıklamalarda bulundu.

Bitcoin 9-11 Ekim tarihleri arasında yaşadığı %5 civarındaki düşüşün ardından son 2 gündür yatay seyrine devam ediyor. 27 bin doların biraz altında konumlanan Bitcoin için güncel durum yorumunda bulunan piyasa analistleri ise fiyatın şu an düşüş veya yükseliş değiş inşa aşamasında olduğunu söyledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Beam CEO’su Andy Bromberg, Bitcoin’e yeni yatırımcı giriş ve çıkışının az olduğunu belirterek fiyattaki sakinliğe işaret ederken bu sürecin bir “inşa aşaması” olduğunu vurguladı:

Bitcoin son zamanlarda ne yükseliş ne de düşüş eğiliminde olan bir inşa aşamasında. Şu anda, Bitcoin’e yeni girenlerin az olduğu ve aynı şekilde çıkanların da az olduğu bir denge var. Bu denge nispeten istikrarlı bir fiyat yaratıyor. Yarılanma ya da spot ETF’lerin piyasaya sürülmesi gibi bir tür katalizör gerçekleşene kadar önemli bir hareketin yaşanması pek olası değil.

Yaşanan son %5’lik düşüş, Filistin-İsrail savaşı ve beraberinde gelen makroekonomik belirsizliklere bağlanırken yatırımcıların risk ürünlerindeki pozisyonlarını azalttığı görüldü. Öte yandan Bitcoin için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının inceleme süreci devam ediyor ve olası bir spot Bitcoin ETF onayının ciddi bir yükselişi tetikleyeceği düşünülüyor.

Tüm bu faktörler fiyat üzerinde belirsizlik yaratmaya devam ederken Bitcoin şimdilik konsolide bir yapının içinde hareket ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 26.835 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşüş Mü Yoksa Yükseliş Eğiliminde Mi? Analistler Fiyat İnşa Aşamasında Diyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!