Bloomberg Analistinden Bitcoin Yorumu: Resesyon ile Yüzleşebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) ilk ABD resesyonuyla yüzleşebileceğini belirtti.

Analist McGlone yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında, Bitcoin’in güncel durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in 2008 mali krizinden sonra doğduğunu hatırlatan McGlone şu an ABD’nin içine sürüklendiği resesyonun başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasına olumsuz yansıdığını öne sürdü.

McGlone, mevcut durumda Bitcoin’in performans sonuçlarının bu ay sona erecek olan ikinci çeyreğin sonuna doğru olumsuz bir eğilim gösterdiğini belirtti. Analist, bu süreçte altının parlayabileceğini ve Bitcoin’in risk ürünü olarak görülüp altına nazaran daha kötü bir performans sergileyebileceğini ima etti.

Öte yandan Bitcoin/Altın grafiğine bakıldığında fiyatın 15,50 puanlık değerden döndüğünü işaret eden analist, bu seviyenin 2017’den gelen önemli bir pivot direnç olduğunu belirtti:

ABD’de resesyon olasılığının yüksek olması ve altının bu tür koşullarda parlama eğilimi, Bitcoin’in lehine işleyen bir süreç olabilir. Grafiğimiz, bitcoin-altın oranının 2017’den bu yana yaklaşık 15x’te önemli bir pivota çarptığını gösteriyor. Asıl dikkat çekici olan, Konferans Kurulu Öncü Endeksi On Ekonomik Göstergesi en son 1972-73’te eşleşen bir hızda negatif bölgeye derinlemesine düşüyor.

Bloomberg Analistinden Bitcoin Yorumu: Resesyon ile Yüzleşebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analistinden Bitcoin Yorumu: Resesyon ile Yüzleşebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!