Binance’den Dolandırıcılığa Yönelik Yeni Kampanya

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Hong Kong yerel kolluk kuvvetleriyle ortak çalışarak dolandırıcılığa karşı bir kampanya başlattı.  

Binance yakın tarihli bir blog gönderisinde, dolandırıcılara karşı başlatılan “Anti-Scam” kampanyasını duyurdu. Hong Kong yerel polisiyle koordine olarak yürütülen kampanya, kullanıcıları artan dolandırıcılık vakalarına karşı korumayı amaçlıyor. Pilot proje olarak sunulan ve gelecekte global çaplı bir harekete dönüşmesi amaçlanan bu kampanya kapsamında, para çekim işlemi yapan kullanıcılar bir uyarı mesajı ile karşılaşıyorlar.

Hong Kong polisiyle ortak çalışmaların sonucunda hazırlanan uyarı mesajında, kullanıcılara yaygın dolandırıcılıklar hakkında bilgi veren ve dolandırıcılıklardan nasıl kaçınacaklarına dair ipuçları sunan ifadeler yer alıyor. Öte yandan Binance, bu projeyi yaklaşık 1 aydır Hong Kong özelinde test ediyor ve kullanıcılardan gelen yanıtlar doğrultusunda projeyi şekillendirmeye devam ediyor.

Bir aylık süreç içerisinde kullanıcılardan alınan geri dönüşlere göre para çekme işlemine başladıkları esnada uyarıyı görenlerin %20,4‘ünün ya para çekmekten vazgeçtiğini ya da işlemin bir dolandırıcılık olup olmadığını teyit etmek için daha fazla araştırma yaptığı tespit edildi.

Hong Kong’da başlatılan bu pilot uygulamanın başarılı olduğunu düşünen Binance, önümüzdeki süreçte diğer ülkelerdeki kolluk kuvvetleriyle iş birliği sağlayarak kullanıcıların dolandırıcılıktan korunması amacıyla çalışmalarını global çapta genişletmeyi amaçlıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Dolandırıcılığa Yönelik Yeni Kampanya
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!