Warren Buffet’ın Sağ Kolu Ünlü Milyarderden Bitcoin Eleştirisi: Çin Sonuna Kadar Haklı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı ünlü milyarder Charlie Munger, Bitcoin (BTC) ve kripto para birimlerini yine topa tutarken Çin’in yasak kararını sonuna kadar “haklı” bulduğunu söyledi

Warren Buffett’ın sağ kolu milyarder yatırımcı Charlie Munger, Daily Journal Corporation‘ın “Yıllık Hissedarlar Toplantısı” sırasında Bitcoin ve kripto paralar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Bitcoin karşıtı Munger, kripto para birimlerini “büyük ölçüde aptalca” ve “gülünç” olarak nitelendirerek tahmin edilebilir bir yorumda bulundu. 99 yaşındaki milyarder, sektör hakkındaki bu tutumuna karşı çıkan herkesi de “aptallar” olarak tanımladı.

Munger, hükümetin kripto para birimlerine izin verme kararıyla ilgili endişelerini de dile getirdi. Bu “değersiz” ve “işe yaramaz” teknolojinin ABD finans sistemine dahil edilmesine karşı çıkan Munger, Bitcoin ve kripto para birimlerini yasaklayan Çin liderinin “haklı” olduğunu söyledi.

ABD’nin dijital varlıkların tümüne genel bir yasak getirmesi gerektiğini savunan milyarder, kripto paraların bir menkul kıymet ya da emtia olmadığını, sadece “bir kumar sözleşmesi” olduğu öne sürdü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Warren Buffet’ın Sağ Kolu Ünlü Milyarderden Bitcoin Eleştirisi: Çin Sonuna Kadar Haklı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!